Ски почивка в Банско – Хотел „Родина“

1
131
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Напълно реновираният луксозен тризвезден хотел Родина, отвори врати на 06.12.2011г. Той се намира в центъра на гр.Банско, в непосредствена близост до Кметството на града, в сърцето на курорта на най – голямата търговска улица, а именно ул.Пирин. На 100 – 200 метра във всички посоки са разположени повечето културно – исторически забележителности. Някой от тях са старата черква Света Тройца, музея на Никола Вапцаров, паметника на Паисий Хилендарски и старинния град на Банско. Всичко това прави хотел Родина подходящото място за вашата почивка.

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 56 лв
(Важи за настаняване от Неделя до Четвъртък)
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване, при минимум две нощувки и включва:
За дните Петък и Събота се доплащат 9 лв. на човек на ден

Една нощувка в двойна стая или апартамент
Една закуска
Една вечеря
Еднодневна лифт карта за ски-зона Добринище /писти х. Гоце Делчев – х. Безбог/
Басейн
Сауна
Джакузи
Интернет
Туристическа такса​

​*​Опция за доплащане: ЗА СКИ ОБОРУДВАНЕ НА ЧОВЕК ЗА ЕДИН ДЕН: 10лв. (ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!)

Оборудването се получава от ски гардероба, който се намира на начална станция на лифта, ски зона Добринище

Преференциални цени на лифт карта за деца:

До 4 годишна възраст – безплатно.
От 4 до 12 годишна възраст – заплащат 10 лв. за еднодневна лифт карта за ски зона Добринище.

Лифт картата се получава от рецепцията на хотел Добринище САМО срещу принтиран ваучер.

На разположение на гостите са двойни стаи, апартаменти и мезонети, обзаведени луксозно с една единствена цел, Вие да останете доволни. За уюта и релакса хотел Родина предлага специално проектиран и изграден от испанска фирма на обща площ 220 кв.м.SPA и Wellness център, включващ басейн, сауна и парна баня.

За уюта и релакса на нашите гости, в хотела има специално проектиран и изграден от испанска фирма на обща площ 220 кв.м. SPA и Wellness център, включващ басейн, сауна, парна баня, джакузи Hot wive, Vip-джакузи.

Предлаганите масажи в нашия SPA-център се извършват от високо квалифициран кинезитерапевт. Използваната козметика е от водещи европейски и световни фирми, доказали своето благотворно влияние в SPA и Wellness индустрията.

Лоби бара разполага с 40 места и се намира в просторното фоайе на хотела. Той ще Ви впечатли със стилната си и изискана атмосфера. В него можете да се насладите на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и сладкиши.

Ресторант – Пицария Родина предлага българска, средиземноморска и италианска кухня. Тук ще се насладите на невероятните специалитети, паста и пица на пещ, предлагани от нашия главен готвач. За вашите мероприятия, сватби, балове, рожденни дни, партита и коктейли, ресторанта предлага 150 седящи места.

Механа Родина съхранила уюта и автентичността на Банско още от средновековието,предлага на свойте гости незабравими бански вечери, декорирани с невероятното разнообразие от родопски специалитети и отлежaли вина.

За Вашето добро настроение всяка вечер жива музика с автентичен местен и балкански фолклор. За Вашите фирмени тържества капацитета на механата е 80 места.