Netflix спира всичките си Marvel сериали

2
229
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Компанията спира Jessica Jones и The Punisher – последните два сериала на Marvel. 
 

Jessica Jones и The Punisher са спрени от Netflix, което реално означава, че от компанията няма да правят Marvel серии, поне в обозримото бъдеще. 

The Punisher няма да се завърне по екраните за трети сезон, съобщиха от компанията. Освен това, след анализ, взехме решение следващият сезон на Jessica Jones да бъде последен. Благодарни сме на Марвел за петте години от пълноценно партньорство, и благодарим на верните ни фенове, които следваха сериите от началото им. 

Netflix has officially canceled #JessicaJones and #ThePunisher the last two shows in their Marvel superhero lineup. The upcoming third season of #JessicaJones will be the end of the Defenders saga. https://t.co/yNcDf3hoNj pic.twitter.com/5QMGunfqOb
— Rotten Tomatoes (@RottenTomatoes) February 18, 2019

Съществуващите епизоди и сезони ще останат в Netflix и ще бъдат достъпни за клиентите на платформата, дори след като Disney започне да изтегля оригиналните си филми, за да ги премести на новата си стрийминг платформа – Disney+ която ще стартира през тази есен. Правата за Jessica Jones, Iron Fist, The Defenders, Daredevil, Luke Cage и The Punisher са от части притежание на Netflix и поради това ще останат на платформата. 

Спирането на сериалите не беше особено изненадващо, като се има предвид историята на Марвел сериалите по Netflix. Daredevil беше спрян през ноември 2018г., след три сезона. Iron Fist беше спрян след два сезона през октомври 2018г., Luke Cage също беше спрян през октомври, след два сезона, а The Defenders продължи само един сезон. 

Ето и какъв беше коментарът на Jeph Loeb (Марвел): 

Нашият доскорошен партньор е взел решение да не продължава да разказва тези невероятни истории за герои. Но знаете ли, Марвел е повече от това. Както веднъж беше казал бащата на Matthew Murdock, „Човекът не се познава по падението, а по начина, по който се въздига от него“. 

Вероятно ще видим супер герои и нови сериали по Hulu или Disney+  в бъдеще, но актьорите, както и сюжетите ще бъдат различни. 

Източник: The Verge