Kiepe Professional HAIR TRIMMER ZERO ESTREMO Професионален тример за брада и коса

1
337
Добави коментар
mashbg
mashbg

Перфектни ножове с голяма сила на рязане

Стоманени остриета за професионална употреба, с интегрирана система за защита на кожата

Външен вид: fashing и преносим

• 4W

• гребени 1,5 – 4,5 – 6 mm 

Motore DC 

• Могат да бъдат оборудвани с професионални аксесоари, с 

дебелина на защитата

• Дизайн и модернизация

• 4W • Консумация на 1,5 – 4,5 – 6

Premana е малък град в северна Италия, разположен близо до Lecco и дава гостоприемство на KIEPE Professional от 60-те години. Страстта, иновациите и технологиите се срещат тук, за да създават инструменти, които професионалистите в областта на „красотата“ използват и ценят всеки ден. 

Чрез своя избор да обслужва само професионалния сектор, KIEPE Professional има за цел да увеличи собствените си клиенти в глобална перспектива, предлагайки продукти, които не са само режещи инструменти, но и по-глобална гама от изделия, които отговарят на всички изисквания. 

В производството на своите продукти KIEPE има точна цел: постоянни изследвания в областта на материалите, довършителни работи, ергономични форми и производствени технологии, за да задоволят, с продуктите си, различните личности, които изразявате с професионализъм и страст към красотата и здравето на хората. Вашият талант е нашето вдъхновение, вашите изисквания нашата работа. 

През 2010 г. KIEPE Professional получи от Regione Lombardia признание като „Превъзходен занаятчия“ в областта на „типичните и иновативни изделия“ заради способността си да създава уникални по рода си инструменти и поради използваната технология за реализирането им.