Спечелете VW Polo за една година, зимни гуми, ваучери за OMV, фитнес гривни и други награди

13
212
Добави коментар
pgp

Кампанията ще се проведе в два етапа:

        I Етап – Кандидатстване за участие чрез попълване на онлайн форма (поместена в официалния сайт на кампанията – www.youngdriver.bg) за подбиране на 30 (тридесет) финалисти за участие във II – етап. Първият етап на Кампанията ще се проведе в периода от 20.02.2019 г., 10:00 ч. до 17:00 ч. на 19.04.2019 г.

        II Етап – Финал с практически демонстрации и упражнения за безопасно шофиране с предварително подбраните участници. Вторият етап ще се проведе на 18.05.2019 г. в центъра на гр. София – ул. Гурко.

    Право на участие в Кампанията има всяко лице, по отношение на което са изпълнени следните условия:     1. дееспособно физическо лице, което към момента на кандидатстване за участие е навършило 18 години, но не е навършило 27 години;     2. физическо лице с постоянен адрес в Република България;     3. физическо лице, което притежава свидетелство за управление на МПС, първоначално издадено преди не повече от 5 години от датата на кандидатстване за участие в Кампанията. В случай, че в периода от заявяване за участие в Кампанията и 18.05.2019 г., на участник бъде издадено ново Свидетелство за управление на МПС или дубликат на неговото изгубено, откраднато или унищожено свидетелство, участникът се задължава незабавно писмено да уведоми Организатора за настъпилите промени;     4. физическо лице, което към момента на кандидатстване за участие в Кампанията е дало на Организатора изрично съгласие да събере и обработи негови лични данни: имена по документ за самоличност; дата на раждане; номер на свидетелство за управление на МПС и дата на издаване, за да ги предостави за обработка от  отдел „Пътна полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“ с цел по отношение на лицето да бъде извършена проверка за нарушения на Закона за движението по пътищата; Периодът, за който лицето ще бъде проверявано, е от датата на първоначалното издаване на свидетелството му за управление на МПС до 19.04.2019 г.; в случай, че избраните за финалисти/резерви лица допуснат нарушение на Закона за движението по пътищата в периода от 19.04.20198 г. до 18.05.2019 г., те носят отговорност за деклариране на това обстоятелство пред Организатора, за да може Организаторът своевременно да ги замени за участие във финала.     5. физическо лице, което не е наказвано по Закона за движението по пътищата в периода от не по-малко от 5 години преди датата на кандидатстване за участие в Кампанията и по отношение на него няма издаден фиш и/или влязло в сила наказателно постановление.