Ангел Петричев с обръщение към феновете

1
211
Добави коментар
greeneagles
greeneagles

Категория: Новини

Публикувана на Събота, 23 Февруари 2019 18:31

Написана от Green Eagles

Посещения: 476

Печат

Е-мейл

След поражението на Лудогорец от Черно море, изпълнителният директор Ангел Петричев заяви, че отборът ще се вдигне и ще спечели шампионата.

„Честито на Черно море, спечелиха един тежък мач, на тежък терен. Искам да благодаря на всички от нашите фен клубове, които бяха днес на стадиона и ни подкрепиха. Предполагам, че нашите фенове са притеснени от лошата серия, в която се намираме в момента. Искам да ги уверя, че ще направим всичко възможно Лудогорец да се върне в правилния път. 

Затова искам да помоля нашите фенове да проявят необходимото търпение, все пак във футбола такива неща се случват. Сега най-важното от всичко е да запазим трезва мисъл, за да постъпим по най-правилния начин. Бях в съблекалнята след мача, видях реакцията на момчетата, така че съм убеден, че тези футболисти, които толкова години ни радват, отново ще намерят сили в себе си и да се преборим за шампионската титла. Ние сме клуб, който винаги е бил последователен в действията си и обикновено не се ръководим от емоциите“, заяви Петричев.