Ваксинирате ли децата си?

1
172
Добави коментар
forumjiq
forumjiq

Напоследък отново е актуална тази тема. От кое ви е страх повече – от болестите, за които са ваксините или от нежеланите реакции, които могат да настъпят от поставянето им?

От Dim преди 21 часа

Докладвай
Отговор

Обичате ли да редите пъзели ? Колко части е най – големия наред пъзел ?

От des_de4ko преди 21 часа

Докладвай
Отговор

Да

От nedeva92 преди 21 часа

Докладвай
Отговор

Да

От Ивелина преди 21 часа

Докладвай
Отговор

Да ваксинирам ги

От slavqna_123 преди 21 часа

Докладвай
Отговор

Аз съм за поставянето на ваксините за деца. За сега сме сложили почти всички ваксини и е нямало нежелана реакция от тях. Надявам се занапред също да няма от това ме е страх най-много.

От dimeto преди 21 часа

Докладвай
Отговор

Да и дъщеря ми и синът ми съм ги ваксинирала. Като изключим че дъщеря ми няма една ваксина. Тази която е реимунизация на пентаксин поради причината че точно като трябваше да и я бият даваха по новините как едно дете след тази реимунизация беше получил децка церебрална парализа, тогава се шашнах, сега е на 3 години и половина и все още не съм я имунизирала мисля и сина ми да не му бия тази ваксина.

От Gabriela преди 21 часа

Докладвай
Отговор

Аз я ваксинирам,само когато личната каже,че е необходимо. На съответните години. На допълнителни ваксинации не съм я водила.

От Ani преди 21 часа

Докладвай
Отговор

То тази тема винаги ще е актуална и ще предизвиква доста смут. Аз съм за ваксините и дъщеря ми има всички до тук и е нямало реакции.

От Milencheto92 преди 21 часа

Докладвай
Отговор

ЗА ваксините съм! От както стана модерно родителите да не ваксинират децата си, зажелязвам все по-чести епидемии от всякакви болести!

От djulka88 преди 21 часа

Докладвай
Отговор