5 свежи идеи за детски партита

1
219
Добави коментар
CHILIEV
CHILIEV

 

С началото на пролетта започват и едни от най-веселите и чакани от децата дни от годината. Все още хладното време предвещава идването на по-топлите дни, лятната ваканция, игрите навън, партитата на басейн или в парка, разходките сред природата и още куп забавления.

Тъй като сме сигурни, че винаги може да се намери повод за едно усмихнато детско парти, днес ви предлагаме няколко идеи за детски празненства.

 

Образователно парти

Нали знаете, че един от доказано най-лесните начини децата да учат, е докато играят.

Затова има специални празненства, които са организирани така, че да бъдат и весели, и полезни. Такива например са партитата, посветени на опазването на околната среда, пожарна безопасност или за правилното движение в града. Не си мислете, че това са скучни партита. Почти всяко нещо може да бъде любопитно за децата, стига да е поднесено по достатъчно атрактивен начин.

 

Парти за имен ден

Есента и зимата са сезони, силно наситени с имени дни. Редно е да не пропускаме този важен празник, който почти не отстъпва по важност на рождения ден. Неговото посрещане може да е съпътствано от тематично парти с приказен герой, който да весели детето ви и гостите му, или със специален сценарий. Ако се доверите на професионални аниматори, именият ден ще се превърне в истинско приключение.

 

 

Парти с баба Марта и малък Сечко

Един от символите на пролетта е празникът на баба Марта. Макар и често затрупан в сняг, той е предвестник на слънчевото ново начали е чудесен повод за детско парти. Плетене на мартенички, приказки и поверия от българския фолклор, разказани от самата баба Марта, весели игри… Песните и танците също ще са част от празника.

 

 

Детско Хелоуин парти – Зомби апокалипсис

Спокойно! Не е толкова страшно, колкото звучи.

Не е нужно да приемате Хелоуин като истински празник, по-важното е сте фенове на забавните и оригинални изживявания. Да, детето ви и неговите приятели ще бъдат преобразени в чудовища и зомбита, но знаем, че те наистина ще се зарадват на това. Веднъж дегизирани като страшни същества, ги очакват много игри и предизвикателства. Има ли дете, което да не обича да се маскира? Май не познаваме такова…

 

 

Коледно парти

Рожденият ден и Коледа със сигурност са празниците, които децата чакат с най-голямо нетърпение. Именно поради тази причина старанието за тяхното празнуване често е най-голямо. Дали ще дойде Дядо Коледа? А Снежанка? А джуджетата? Да, това е напълно възможно и то без да наемате костюми и да се преобличате набързо и тайно в коридора. Ако решите да организирате за детето си специално Коледно парти, цялата магия на специалния празник ще бъде налице. Възможностите за варианти на партито са много – от такова, което да се осъществи във вашия дом, до тематично или такова с герои от „Замръзналото кралство“.

 

Какво мислите за тези идеи?
Вие кое бихте избрали?