Globet.pro – прогнози, статистика, анализи, видео и много други

3
231
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Сайтът Sport24-bg се превръща в Globet.pro и отново ще радва своите посетители с многобройни статии и разнообразна информация за спортовете и, по-точно, за спортните залози. В сайта можете да откриете множество съвети и стратегии – сред които са стратегии за залози на спортни събития, описания на различни системи, управление на рисковете, залагания на точен резултат, грешки при залозите и базови стратегии за залози на различни спортове. Също така ви се предоставя информация за прогнозите за резултата от предстоящите срещи. Ще откриете и видеоклипове на различните мачове, които можете да гледате онлайн. Включени са и кратки описания на различни бонуси, които можете да получите, както и начина, по който да го направите (и останалите условия – за превъртане, за изтегляне и т.н.)

Globet.pro предоставя на ваше внимание професионалните си оценки за различни букмейкъри, игрални зали, казино зали и борси за залози, като взима предвид юридическа и финансова информация за букмейкъра, персоналния опит на притежателите на мониторингови сайтове и оценката от потребителите.

Ще получите също и разнообразна информация от света на спорта – новости около играчите, отборите и други важни данни. Също така ще видите настоящите класирания, включително изиграни срещи, победи, равенства, загуби, голове, брой точки, владение на топката, удари във вратата, удари извън вратата, корнери, засади и фалове. Ще откриете основната информация за първенствата и за отборите участващи в тях. В таблицата за класацията лесно можете да разберете кои отбори се класират за груповата фаза за Шампионска лига, кой тим в момента е в позиция, която ще му позволи да се включи в груповата фаза на Лига Европа и кои тимове в момента са на последните позиции и са застрашени от отпадане в по-долна лига.

За всеки отбор е включена обстойна статистика. Сред тези данни са включени резултат срещу всеки тим, срещу който е играл отборът, владение на топката във всяка изиграна среща, най-резултатни мачове на и срещу клуба, мачове с най-много корнери, мачове с най-много засади, мачове с най-много фалове, срещи с най-много удари. Също така е включена информация за играещите в отбора футболисти, за контузените футболисти (и колко вероятно е да играят), голмайсторите за тима (и броят отбелязани от тях попадения).

Както вече казахме, можете да видите тези данни срещу всеки отбор, срещу който избраният от вас тим е играл среща наскоро. Ако натиснете на стрелката отстрани, ще ви излезе цялостна статистика за мача и полезни данни. Най-отгоре ще видите клубовете, които са играли, датата и часа на срещата, резултатът от мача (както общият резултат, така и този от първото полувреме), системата, с която са играли двата отбора. Освен това ще видите процент владеене на топката, удари във и извън вратата, корнери, засади и фалове за всеки отбор. Показани са също головете и картоните по време и играчи. Допълнително отново ви бива показано кои са голмайсторите и кои са контузените играчи.

Още на главната страница можете да видите най-важните новини, актуалните стратегии и бонуси. А в лявата част на сайта ще видите автоматични прогнози, като в таблицата са показани лигата, часа на мача, участващите в срещата, както и процентът шанс за 1 (победа на домакина), х (равенство) или 2 (победа на гостуващия отбор). След тези данни ще видите общата прогноза, определена според процентите в предните колонки, както и най-високия коефициент. Това е насочващ инструмент, чрез който можете да разберете коефициентите на кои мачове са най-изгодни. Но внимавайте с употребата му, ако в тима има контузени възлови играчи, бил е лишен от домакинство или е наличен друг външен фактор, който силно би повлиял на резултата от мача. Така че, заедно с прогнозите, е добре да проверите също и сайтовете на отборите, за да наясно и с останалите обстоятелства.

Globet.pro има удобен и приятен дизайн, който е лесен за навигация. Горе вдясно виждате логото на сайта, а под него е менюто, от което можете да изберете дали да разгледате информация за „Букмейкъри“, „Бонуси“, „Резултати на живо“, Залози на“ или „Инструменти“, „Статии“, „Спорт“ или „Футбол“. Точно под това синьо меню е търсачката, както и допълнително подменю, в което имате няколко опции – „Стратегии“, „Прогнози“, „Видео клипове“, „Промоции“ и „Футболни първенства“. Освен това на основната страница ще видите видео стрийминг на срещи и репортажи, основни прогнози за предстоящи футболни срещи, актуални промоции, стратегии за залози и последни новини. Така лесно можете да разгледате всичко, което ви интересува, за да вземете информирано решение.