„Браво!“ на Ицо Хазарта

1
539
Добави коментар
cvetelinah
cvetelinah

Новият му солов хит, по музика и текст на Бате Венци, иронизира „звездите“ на българския рап, а клипът е заснет от Валери Милев

Ицо Хазарта пише първия си хит „Нон-стоп“, когато е на 18 години и завършва Националната гимназия за древни езици и култури (НГДЕК) – а оттогава до днес има десетки хитове, хиляди концерти и четири албума с триото „Ъпсурт“. През декември той навършва 40, а скоро излиза и първият му самостоятелен албум.

„Браво!“ е неговото ново солово парче, но музиката и текстът са на колегата му от групата Бат’ Венци. В обектите на саркастични реплики феновете на българския хип-хоп вече разпознаха по-младите „звезди“ на жанра като Павел и Венци Венц’, Секта. 

Видеото отново е заснето от Валери Милев, а в прилив на самоирония самия себе си играе друг известен режисьор на БГ клипове – Люси Иларионов.

Пред Нова телевизия той обяснява, че се е включил в този проект с кауза – да провокира тийнейджърите да са по-критични. Защото: „В днешно време малко младите робуват на имена, чуят името на някой и казват: „Ооо, суперяко, това парче ще е супер, много готино“. А в крайна сметка не се вглеждат и заслушват какво изпълнителят иска да им каже.“

Само за първия си уикенд онлайн парчето е гледано над 1 млн. пъти, а възторжените отзиви провъзгласяват Ицо Хазарта за „великан“ и „абсолютен хегемон“ в БГ рапа. 

Според официалното съобщение за поредното му партньорство с „Нескафе 3 в 1“ ветеранът е влязъл в ролята на рокер, за да покаже колко е важно да опознаем хората, преди да ги съдим и да им поставяме етикети. Оттам и хаштагът с посланието на клипа: #ChatBeforeYouJudge (Опознай, преди да съдиш!).