Какво да подаря на Жена зодия Риби?

8
401
Добави коментар
motley
motley

Какво да подаря на Жена зодия Риби?

Жената Риби е женствена и романтична по природа. Тя знае как да съблазни мъжа, дори без да полага специални усилия. Нейната сила е в нейната слабост. Тя изглежда много крехка и беззащитна, затова се нуждае от защитник до нея.

Жена Риби – Описание

Въпреки изящния си вид, Рибите могат да имат и силен характер, но това е по-скоро изключение. До себе си тя иска да види надежден мъж, който ще може да я защити и подкрепи в точния момент.

Рибите обичат да блестят и да са в светлината на прожекторите. Те са много сантиментални, мечтателни и чувствителни, лесно се обиждат. Но такива черти само привличат противоположния пол. Мъжът не може да мине равнодушно покрай такава беззащитна очарователна жена. В него се пробуждат естествените инстинкти на защитника и ловеца.

Жената Риби винаги има много ухажори. Често те трябва да се конкурират помежду си за правото да бъдат с такава дама. Рибата не бърза да направи своя избор. Тя харесва това, което се случва около нея. С нейния чар, тя може да върти няколко мъже едновременно. Около жените, родени под този знак, има загадка, те често са мълчаливи. Те не се интересуват от материалната или социалната позиция на своя кавалер.

При избора на партньор Риби се ръководят единствено от повелята на сърцето. Понякога изборът им е неочакван и неразумен.

Жените Риби умеят да общуват с противоположния пол. Те дават възможност на мъжа да се почувства важен. Позволяват на половинката си да демонстрира джентълменско поведение. Дамите не са натрапчиви, лесно се разведряват. Те не обичат да се карат и да крещят. Ако назрява спор или конфликт, те предпочитат да се отстранят.

Въпреки чувствителността и привлекателността, жената Риби може да остане сама за дълго. Трябва й много време, докато избере партньор, но след като е намерила идеала си, му се отдава напълно. Въпреки, че понякога може да му изневери.

Жените Риби по хороскоп се държат леко и непринудено.

За брак Риби избират мъже с мек характер, но надеждни. Често в мечтите си виждат как трябва да изглежда идеалната връзка. Но ако вместо романтика получат рутинен живот, те все пак остават примерни съпруги. Но ако до тази дама се появи много настойчив ухажор, тя няма да се откаже от този извънбрачен роман.

Сексуален хороскоп Жена зодия Риби

Рибата живее в свят на мечти и надежда. Тя има своя собствена представа за сексуалността, която се проявява не в похот, а в любовната игра. Красивите думи и ухажването са важни за Риби. Дори в леглото, тя очаква комплименти и романтика.

Не всеки мъж е готов за сантименталност по време на любовните радости. Жената Риби често избира за секс именно нежните и чувствителни млади мъже. Бруталните и волеви партньори им изглеждат твърде груби в леглото.

Подходящ партньор за Жена зодия Риби

 

Успешен съюз е възможен с представители на следните зодии:

Връзка между Жена Риби и мъж Дева: Перфектен съюз. Отношенията са здрави и дълготрайни. Често тези два знака остават заедно за цял живот. Девата покорява с трудолюбието си, със способността да обезпечава семейството и да се грижи за половинката си. Той е готов на всичко за любимата, дори да изпълнява домакинската работа.

Връзка между Жена Риби и мъж Скорпион: Тези знаци имат силно привличане, както духовно, така и физически. Партньорите се чувстват неразривно свързани, въпреки че характерите им са напълно противоположни. Скорпионът има силен темперамент, той е избухлив и упорит. Рибата може да насочи енергията му в правилната посока и да го успокои.

Връзка между Жена Риби и мъж Рак: Тези два знака са сходни по темперамент. Ракът е чувствителна натура и с това привлича Риби. Те също не обичат конфликти. Така в този брак винаги ще царят мир и спокойствие.

Връзка между Жена Риби и мъж Телец: Един от най-успешните съюзи. Силният и устойчив Телец обича безпомощната Риба. Той е готов да се грижи за такава жена през целия си живот. Между Риби и Телец има силна страст и дълбоки чувства.

Връзка между Възможен е съюзът с Овен, Близнаци и Лъв. Взаимоотношенията с тези знаци са сложни.

НЕподходящ партньор за Жена зодия Риби

Рядко успяват да изградят отношения със Стрелец. Тези два знака са напълно различни и независими. Стрелецът е весел и жизнерадостен, затова мечтателната и спокойна Риба не винаги се чувства удобно до него. Разликата в характерите им пречи да бъдат заедно. Те търсят един в друг само недостатъци.

Съдейки по характеристиките на зодията, жената Риби ще бъде добра съпруга.

Съвместимост между Жена Риби и мъж Стрелец: Стрелецът предпочита да види до себе си половинка със същия лек характер. Рибите търсят отговорен и грижовен мъж. Поради различните им виждания обаче, те не оправдават очакванията си един от друг.

Съвместимост между Жена Риби и мъж Телец: малко вероятно е постигането на щастие в брака, но краткосрочните връзки не са лоши. Сексуално си подхождат, защото Телецът харесва чувствителността на жената Риби.

За да изградите силна връзка с жена Риби, трябва да помните за нейната ранимост. В трудни моменти трябва непременно да й предложите силното си рамо.

10 популярни българи зодия РИБИ: КАКВО ДА ПОДАРЯ НА Жена зодия Риби

Да се избере подарък за Риби не е толкова сложно: приятен лек филм, още по-добре подборка от романтични, интелектуални филми или пък най-нашумелия филм. Последната книга на техния любим писател, диск с разпускаща музика. Можете да им направите специален комплект за релакс– кутия с ръчно правен сапун, пяна, соли за вана, ароматна свещ или ароматни пръчици. Любим подарък за Риби са хубавите бижута, талисмани, маркови дрехи и аксесоари, парфюми.

Те обичат сложната опаковка, която не бие на очи, но е многопластова и изящна. Кутия, в нея друга кутийка, залепени сухи листа от роза или сухи треви, многослойна хартия, привързана с копринена панделка. Рибите обичат съзерцанието, обичат да размишляват, да разпускат, да почиват с душата и тялото си, да се потапят в приятни спомени и мечти за бъдещето. Те нямат нищо против да прекарат важните празници в интимна романтична обстановка с любимия човек, с шампанско и вечеря на свещи, с вана, пълна с розови листа.

Как да избера подарък според зодията, идеи: