Аз, виртуалният астронавт: книгата излезе на хартия. Спечелете безплатна бройка!

1
177
Добави коментар
redbul80
redbul80

27 февруари 2019 г. 17:15 ч.

Светослав Александров. Във връзка с наличния интерес, на 25-ти февруари книгата на Светослав Александров „Аз, виртуалният астронавт“ излезе на хартия. 

Книгата в хартиен вариант можете да закупите по следните начини:

1. Като направите електронна поръчка на страниците на сайта на книжарница „Книгите“ (натиснете тук, за да бъдете пренасочени към книжарницата)

2. В книжарница „Български книжици“ на адрес гр. София, ул. Аксаков 10 (Кристал) – ще е достъпна след 28-ми февруари. 

Цената на „Аз, виртуалният астронавт“ на хартия възлиза на 8 лева. Междувременно продължава да съществува възможността да я закупите в електронен формат на цена от 5 лева от книжарница „Книгите“ или книжарница „Хеликон“.

По случай издаването на „Аз, виртуалният астронавт“ на хартия, вие можете да участвате в томбола, за получите  една от общо три налични безплатни бройки! Това може да стане, като влезнете в платформата на Rafflecopter. Промоцията ще продължи до 23:59 ч. на 14-ти март 2019 г. За да участвате в томболата, ще трябва да се логнете чрез Facebook акаунта си или Вашия e-mail, след което ще е необходимо да посетите страницата на КОСМОС БГ във Фейсбук. Допълнителни точки за участие можете да получите, ако добавите „Аз, виртуалният астронавт“ в to-read листата на социалната мрежа Goodreads или ако публикувате съобщение в социалната мрежа Туитър за участието ви в промоцията. 

Трима победители ще бъдат избрани на случаен принцип посредством системата Rafflecopter (натиснете тук, за да бъдете пренасочени към уебсайта)

Условия за ползване: томболата е достъпна само за граждани, живеещи на територията на България. Книжките ще бъдат изпратени към получателите чрез услуга на Български пощи или куриерска фирма. Победителите ще бъдат подбрани на случаен принцип от механизма на Rafflecopter и ще бъдат уведомени по e-mail. Всеки победител има срок от 48 часа да отговори, в противен случай ще бъде избран друг печеливш. Попълвайки вашата лична информация в този формуляр, тя ще бъде предоставена само на уебсайта КОСМОС БГ и неговия собственик Светослав Александров. Той декларира, че няма да споделя вашите лични данни с трети лица, освен в предвидените от закона случаи, и гарантира, че те ще бъдат използвани само за нуждата да си получите наградата. Ако имате допълнителни въпроси, изпратете e-mail към Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

http://www.space-bg.org/

http://www.cosmos.1.bg/