Hot shaper – неопренов колан за отслабване

13
405
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

Отслабване неусетно!

Писна ви от досадни те мазнини около корема?

Не обичате да правите коремни преси?

Ние от грабнете Ви предлагаме решение – Hot shapers, свалете мазнините неусетно! Носете колана когато се разхождате, когато домакинстване, когато си почивате.

Размери: М, L, XL

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК:https://grabnete.com/krasota-i-zdrave/96-hot-shaper-neoprenov-kolan-za-otslabvane.html

Както е видяно по телевизията, Hot shapers е неопренов колан за оформяне на талията, предназначен да ви помогне да отслабнетo, да поддържате добра поза и да получите по-голям ефект когато тренирате. Той е предназначен за компресиране на корема и поддържане на лумбалната част на гръбнака.

Според производителите на този продукт този колан също увеличава топлината на тялото, когато влезе в контакт с кожата ви. Това би трябвало да ускори загубата на вода и да премахне подуването.

Коланът също е изработен от влагосъдържащ материал, така че докато увеличава потта, отвън дрехите ви ще останат перфектно сухи. Производителят отбелязва, че координира добре с повечето тренировъчни съоръжения и че може да се носи в салона, на работа, в училище или у дома. Това е доста голяма претенция, тъй като аз лично съм опитвала други неопренови колани и те не са задължително приятелски настроени към модата.