Забавната страна на бременността

1
155
Добави коментар
svetla58
svetla58

“Хари и Меган” избират име на бебето и практикуват пренатална йога заедно в няколко весели снимки

Херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да запазят подробностите около бременността на Меган в тайна, оставяйки кралските наблюдатели да отгатват как двойката се подготвя за пристигането на вързопчето радост.

Това обаче вече не е така, защото на няколко нови снимки Алисън Джаксън е уловила (двойници на) кралската cool двойка да практикува пренаталната йога, да избира име и дрешки за baby-on-road, заснела е още как принцът със завидна усмивка мери със сантиметър порасналото коремче на сладката си съпруга, както и още куп други „бремени” работи.

Знаем, че не точно по този начин протича ежедневието на пъстрите двама (бъдещи родители) и, че позите са създадени от техни двойници, специално за пред обектива, но въпреки това, винаги е интересно да видим какъв, може би, е хаитатът  на две толкова висшочайши особи в дребните всекидневни порядки.

Идеята за всяка една снимка идва от самата Алисън – spoof фотограф на знаменитости. Нейната запазена марка е именно забавата, смешните пози, подигравателни закачки и пълна свобода на действието.

Последният й проект е именно кралското бебе номер 4 или по-скоро животът му преди раждането. Знаменитият творец реши да разкрие на света как предполагаемо протичат последните месеци от бременността на Меган Маркъл и как двойката е прекарала тези дни.

Много убедителните снимки ни показват как двамата подбират бебешкия гардероб с нескрита радост. В други кадри се показва помощта на бъдещия татко при практикуването на, така популярната в последно време, пренатална йога от Меган.

Друга забавна сцена е заключила в себе си Хари и Меган, които избират възможни имена на бебето, като някои от тях стигат до типично американския  стил като Чад и Чък за потенциално момченце.
В снимките „Томас” – името на бащата на Меган, който винаги е бил център на семейните проблеми и полемики, е задраскано от списъка, което показва, че все още в кралския рай на мургавата Пепеляшка има тъмни и буреносни облаци, които развалят абсолютната радост на новата принцеса. Шегата продълажва и с момичешките имена, където пък задрасканото е Кейт.

По-нататък в кадрите може да бъде забелязан fake принц Хари, който е приел ролята на послушен съпруг и със стетоскоп в ръцете се опитва да чуе сърдечния ритъм на наследника си, докато мама лежи.

На следващата фотография пък, той с голям кеф мери доста големичкото вече коремче на Меган със сантиметър.

Креативноста на Алисън достига критична точка, в която принцът е уловен САМ, да надига халба бира или сочен бургер с месо, докато в дясната си ръка държи папка с голям горд надпис “VEGAN” върху нея.
Самата тя, говорейки по-рано тази седмица за снимките, призна, че е убедена, че фотографиите ще я вкарат в беля.

„Непрекъснато мислех дали ТРЯБВА или НЕ ТРЯБВА. Много съм внимателна.”, сподели тя в телевизионно интервю.

Кралското семейство често е централен образ във фотографиите на Джаксън, както се вижда и тук – Кралицата си прави селфи с Камила, Уилям, Кейт, Джордж и Карол Мидълтън.

Преди време Алисън “засне” и бремената Кейт Мидълтън с принц Уилям, докато пазаруват в супермаркет.

P.S. Приликата е феноменална!

Редактор: Марина Делева