Хороскоп за днес – 1 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
85
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 1 март 2019г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Честита баба Марта. Денят не е за нови търговски и делови начинания. Радвайте се на момента, не си поставяйте тежки задачи на работното място, ако не искате да объркате нещо или да ви възложат и работата на другите. Родените във втората декада ще бъдат притиснати от тежки и непредвидени обстоятелства, които ще ги накарат да се посвият, да намалят претенциите и да се изпълнят с негодувание към всички и всичко. Задействат се едиповите ви комплекси. Не мислете, че всеки ви напада, усмихнете се дори и на кривите усмивки.

Телец 21 Апр – 21 Май

От днес изкусителката Венера ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Водолея. Идва време, в което с посребрени слепоочия усещаме, че туй което щяхме вече бяхме. Любовта остава на втори план, захапвате работата, подгонвате си интереса. В такъв момент разделите са неминуеми. Съветът е да не започвате нови връзки, да извървите пътя заедно, да постигнете целите си, да се издължите и приключите с обещаните проекти. За утре не планирайте изкушаващи срещи. И за по-младите предстои болезнено изтрезняване.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

За този ден не се препоръчва да появявате излишна делова активност. Радвайте се на празника, пожелайте си здраве и радост от сърце и се опитайте да стопите дистанциите. Тези, с които сте имали конфликт вече съжаляват или са влезли в обезсърчаваща комплексарска програма. Кажете на всеки срещнат по пътя си една добра дума и неприятните ситуации ще се отпушат. Днес на всички нива е важно да се прочистим от шлаката. Спазвайте физическа и душевна диета, не бързайте за нищо за никъде. Не подписвайте нови договори.

Рак 22 Юни – 22 Юли

За родените във втората декада предстоят моменти на противопоставяне както на работното място, така и в семейните и приятелските връзки. Ще срещате опозиционно настроени хора, трудно ще задвижите машината на новите дейности. Съветът на деня е да бързате бавно, да не притискате никого с претенции, защото веднага ще бъдете притиснати с изисквания, на които няма да можете да отговорите. Ще имате полза от всичко, което приключите и ще претърпите загуби във всичко, което стартирате. Работата да почака, радвайте се на празника.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Дори и да е изградил своя рай днес Лъвът ще се почувства затворник в него. Венера вече ви гледа в опозиция от знака на Водолея, а това положение ще ви постави в ролята на лисицата, която си казва, че гроздето е зелено, защото не може да го стигне. Така и вие трудно ще намерите начин да излезете от рамките на семейните или други задължения и ограничения, които сте приели или са ви наложили. Може да ви хванат в изневери. Пазете се от случайни контакти и непредвидени обстоятелства. В момента за вас е добре да запазите статуквото.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

И докато другите се разсейват с лирични отклонения Девата си върши работата и печели предимства. Днес с голяма вероятност може да елиминирате конкурент и да постигнете отдавна мечтания пост. Тенденцията при вас е да се стига до края, да се вижда кой какво е изработил, какво е постигнал и с какво е допринесъл за развитието на фирмата. Ще се раздават заслужени награди. Едва ли ще се намери по-добър служител от вас. Проблемът е, че едва ли някога ще получите най-високият пост, така все ще си останете служител.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Правете всичко без бързане, ако искате да избегнете пренапрежението и нервните сривове в този ден. Пазете се от случайни контакти и не проявявайте никаква активност. Оставете мътната вода да се изтече и да дойде чистата. В момента връзките ви започват да се пречистват, но това не може да се каже по отношение на работата и деловите контакти, където положението е критично. Приключвайте с обещаните задачи, не поемайте нови, ако не искате да си навлечете неприятности или да ви стоварят недовършеното от колега.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Не се опитвайте и вие да бягате от ада на своя семеен рай. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Не си позволявайте изневери, наблегнете на работата, но не и на любовните връзки поместоработа. Старайте се да приключите с проекти и ангажименти, за които сте дали дума и сте подписали договори. Не се захващайте с нова работа, докато не сте довършили старата. Постойте в тишина и обмислите нещата от живота си. Може да получите просветление по даден въпрос.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден за довършване на работни проекти, за разчистване на терена, за прочистване на тялото и душата от насъбраната шлака. Нищо ново да не се започва преди да се уточнят бъдещите отношения и положения, преди да се уговорят поръчки, условия и цени по договори. Изпипвайте нещата, не бързайте за нищо и за никъде, за да не пропуснете важното в отношенията и ценните моменти заедно с близки и приятели. Не планирайте за утре участия в съвместни инициативи. Може да отдадете много енергия , а на среща нищо да не получите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес Луната е в съвпад със Сатурн в Козирог, а Венера го напуска. Предстоят рокади, проблеми в играта на чувствата и несъгласувани действия с партньори. Ще ви движат и стопират комплексите на миналото. Трудно ще споделите чувствата си стресирани от миналите грешки и раздели. Така любовта отново може да ви се изплъзне. Днес един ще пролее сълза на болка, а друг на облекчение. Останете там, където пристигнете тази вечер. В утрешния ден ще си разменяте ултиматуми. След един скандал отношенията ви ще охладнеят.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Венера навлиза във вашия знак и до дни може да обърка живота ви провокирайки забранени ходове и връзки. На прага сте на изкушаващи събития. В утрешния ден и навлизащата във Водолей Луна ще се хвърли в прегръдките на Венера. Вероятно е и вие да се решите, особено ако сте зажаднели за чувства и любов. Бъдете внимателни във връзките. Не си позволявайте изневери, ако сте щастливо обвързани. Но ако търсите нещо ново вероятно е утре да се срещате и то при доста проблемни обстоятелства. Днес си свършете работата.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Съветът е да се пазите от случайни контакти, да не си определяте точно днес първа среща и да не бързате да подписвате нови договори. Изискването на деня е да се бърза бавно, да не се изпреварва никого, за да не вземеш лошия му късмет и шанс. Спазвайте диета и се вслушвайте в гласа на интуицията. За утре не планирайте участия в многобройна компания, особено с разностранни интереси. Тази вечер провокира комплексарско поведение у много хора. Не се закачайте с никого и не си правете шеги на чужд гръб.