Златна терапия за лице

1
243
Добави коментар

Терапия за лице (Gold Therapy) с 24к злато

Златната терапия е една от най- ефективните процедури за подмладяване на кожата! Основната активна съставка на терапията е златото, което има незаменимо Anti-age действие и е подходящо за прилагане върху всички типове кожа.

Златната терапия:

– стимулира производството на колаген и еластин и намалява бръчките; – подпомага регенерацията на клетките и подобрява клетъчния метаболизъм; – предпазва кожата от вредното въздействие на свободните радикали; – запазва нивото на влагата в кожата и подпомага проникването на кислород и подхранващи вещества в нея; – има противовъзпалителни свойства; – изравнява тена на лицето и го предпазва от появата на пигментни петна.

Златната терапия е една прекрасна релаксираща процедура със страхотен лифтинг ефект, която ще възвърне свежестта и сиянието на Вашата кожа и ще премахне следите от умора по лицето Ви.

Етапи на процедурата:

-Хигиенно почистване на лицето от грим и замърсяване; -Златен пилинг за лице – премахва мъртвите клетки от горния слой повърхностен слой на кожата и подпомага проникването на активните продукти от терапията; -Серум със златни нано частици – първа активна фаза на терапията. За проникване на серума в дълбочина в кожата се използва ултразвук. Има силно хидратиращо, подхранващо и регенериращо действие. Стяга и изглажда бръчките, оформя и повдига лицевия контур. -Маска за лице със злато- втора активна фаза на терапията. Стимулира кръвообращението и регенерацията на клетките, избистря тена и засилва защитните свойства на кожата.

Времетраене на терапията 45-60 минути.