Преместване на багаж в София – как да стане и колко ще струва?

2
199
Добави коментар

Съвети при подготовка на багаж за преместване в София

Сещате ли се за филмите, при които семейството се премества заради новата работа на бащата или майката, а всичкият багаж бива натоварен в голям камион или бус? Това не се случва само по филмите, ами и в реалния живот, тук и сега. След като четете този текст, най-вероятно ви предстои местене в ново жилище и се нуждаете от повече информация относно транспортната услуга.

По-долу ще разгледаме основните положения, които е добре да знаете преди да потърсите фирма за преместване на багаж в София или между София и друго населено място. Все пак, като професионалисти в областта, имаме някои наблюдения.

Колко мебели ще има в багажа за преместване?
Ще бъде ли включена черна и бяла техника?
Вие ли ще опаковате багажа си?
Количество на личен багаж и вещи.
Срокове и разстояния.

Тези параметри са важни, за да бъде уточнена крайната оферта и съответно да получите цена от фирмата за преместване на багаж в София. Разбира се, ако не сте сигурни, можете да разчитате на професионалистите в областта. Те ще ви зададат правилните въпроси, а вие ще добиете представа за крайната цена. Добрите фирми предлагат и безплатен оглед, за да прецените дали услугата е подходяща за вас.

Можете да вземете всички мебели на новото място

Това често е изненада за хората, които се местят, но не е нужно да се разделите с любимите си мебели. Демонтажът, опаковането и последващия монтаж могат да затруднят дори и опитните, а какво остава за хората, които не са много сръчни.  Добрата новина е, че нашата фирма предлага тази услуга. Ще демонтираме, опаковаме подходящо, свалим, натоварим, превозим, разтоварим и сглобим отново вашите мебели, без значение дали се касае за кухня, гардероб, легло и т.н.

Черна и бяла техника, чупливи вещи

Тези уреди, особено когато са нови, задължително се преместват в новото жилище. Ако се притеснявате да местите и опаковате сами големия плосък телевизор или пък не можете сами да се справите с миялната, не се колебайте да споделите това с фирмата за преместване. Освен силни ръце, опитните хамали имат и умения за правилно и внимателно опаковане.

Опаковане на всичко

Това наистина, ама наистина е много работа. Разбира се, след като предварително сте разпределили багажа си, имате нужда от кашони, аерофолио, вестници, тиксо, чували и още много други. Нашата фирма предлага всичко това, включително и консумативите.

Количеството на личния, а и общия, багаж дава информация за нужното превозно средство. Правилното подреждане, без натъпкване и без празни пространства, дава възможност за спестяване от курсовете и съответно намалява разходите.

Всичко дотук изглежда чудесно, но е важно да знаете, че вашето присъствие е силно препоръчително. Съветите, информацията и насоките, които вие давате, са от ключово значение за бързата и ефективна работа на хамалите.

Цената

Стигнахме до един от най-важните моменти, които често са повратни за решението дали да се използва фирма за преместване на багаж в София. Всъщност, противно на общото мнение, това изобщо не е скъпа услуга. Като добавите разходите за гориво, усилията и изгубеното време, със сигурност си заслужава да се обърнете към професионалистите.

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn