Преливащата палитра на ZARA за пролетта

1
115
Добави коментар
svetla58
svetla58

Zara’s Spring 2019 е нещо много специално, на което трябва да обърнете особено внимание.
Zara е мястото, към което се обръщаме, когато искаме да се затрупаме с модни находки, без да ни скъсат джоба. Магазините им непрекъснато се наслаждават на нашите попълвания на гардеробните ни пропуски, както и на нашите портфейли.

Различното на тази колекция е, че, докато всички останали модни къщи са се насочили основно към изцяло пролетно-летни визии, то ZARA е начело на преходна линия между сезоните.

Я! Мрежа! Оранжева, неонова – готина е, нали? Коженото клинче винаги е успешно допълнение към гардероба ви.

Колекцията им за пролетта на 2019 г. е подходяща, както за по-топлите месеци от календара, също така добре ще сработи и при зимни температури – истински акт на доброта, като се има предвид, че времето си прави иронични игрички с нас, особено през последните няколко дни, че и седмици.
Ако има нещо, което ще ни издърпа от мразовитите зимни дни, това са електриковите и щури компоненти от последната колекция на ZARA.
Този сезон всичко е светло и красиво, с цветови оттенъци, животински отпечатъци, максималистични модели и tie-dye творения, които ще бият шута на малък сечко само с един ритник.

Така че, ако ботичките ви, топлите пуловерчета и всичките ви зимни партитури вече ви звучат доста остаряло, е време за ротация на зимното палто с няколко нови парчета, които ще си „тананикате” в следващите месеци.

Колекцията е много тренди с компоненти със змийски принт, неонови цветове и така актуалните tie-dye масовки.

Затова дайте на зимния си гардероб така нужното му освежаване, докато оставите душата си да се преструва, само за миг, че скоро ще дойде пролетта.

НЕОН
Това е fast-fashion еквивалент на стъклената пантофка на Пепеляшка.

Благодарение на възраждането на 80-те години, fluoro е с утвърдени позиции в дневния ред този сезон, с широк спектър от нюанси в лицето на подиумите на Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. От лайм зелено до горещо розово, огнено оранжево, лимонено жълто – предвещават статуса на новия сезон в pop of neon.

Баретите, РАЗБИРА СЕ, също са в менюто и са записани с главни букви. Както и лъскавите жилетки.

Ммммм дамммм… Баретите няма да ходят никъде!

Animal Print

Ами живеем във време, в което хищниците на градската джунгла дебнат от всеки ъгъл своите жертви и ги атакуват в гръб. Петна от гепард, леопардов принт и ивици на зебра сигнализират, че повече е повече.
Мхммм… Мяуууу. Не можем да не погалим голямото мъркащо коте, нали? Защото змийската кожа може и да е само тренд, но леопардовите петна се превърнаха във вечна класика.

Polka dots

Най-накрая изхвърлиха момичешкия си вид и пораснаха в нещо, което парижаните отдавна са открили и съживили.

Казвали сме го преди, ще го кажем отново: вибратните плетива са най-забавният начин да се обличате през променящите се сезони.

За какво става дума, можете ли да повярвате? Суитшърт с яка, вместо качулка. Едно оригинално комбо между street and school style. Ами странно е, но на кого му пука, щом изглежда толкова готино в този сладък захаросан жълт нюанс.

Плетивата също са на особена почит сред тенденциите на 2019-та. ZARA ни улеснява с готин подбор на няколко модела пуловери без ръкав или пък плетени потници – наричайте ги, както на вас ви е удобно, само не пропускайте да добавите поне една бройка от този модел в пазарската си кошница.

Тенденцията на неоновите животински принтове е наследство от 2018, но по отделно. През 2019-та, обаче, ZARA ги събра на едно място, за да се получи този фантастичен резултат, който не можете да пропуснете да преметнете през рамо или да увиете около кръста си. Защото змиите са преминали от инфилтрирането на нашите гардероби към инфилтрирането на нашите аксесоари.

Миди рокленце с каренце

Техниката на карето беше на ход миналата есен и в случай, че приемате колекцията на ZARA като някакъв индикатор, то значи тази пролет цветното каре ще има много техничен ход.

Морските акценти са логично решение, що се отнася до пролетно-летните колекции. “Old, but gold” казва народът. Е, та и ние така – чехлите с мидички по тях – о-ла-лааа, какво по-COOL нещо си, което да наденете през топлите вечерни часове на идните месеци.

Деним, деним и пак деним – коя пролет ще мине без него, според вас? Има ли такава? Отговорът е – ами НЕ! А пък тази сладурана с джувка – просто няма как да подминете безизразно.

Опааааа… ето един грозноват модел дънки, но пък за сметка на това е толкова удобен, че имаме сериозните съмнения, че и той няма да остане нежелан.

Една друга класика също не може да бъде подмината – любимият на всички форми и размери БЛЕЙЗЕР, който, за да НЕ ви стане скучноват, ще разчупим с платнен неонов колан.

Добре, признаваме, че това тук е доста пролетно, но при комбинация с ботуши, в ръцете си държите един убийствен зимен ансамбъл.

Да си признаем, тук сме малко раздвоени… Помните ли, че едно време навсякъде бяха плъзнали точно такива тениски и блузи, ама те бяха ужасни. Както тогава, така и сега. Е, позволено им е на тези от ZARA. То пък не може всичко да е перфектно, все пак. А пък този прозрачен топ ни се струва office-appropriate, освен, ако не сте категорични, че не е!

Кожените минита с дължини в горната част (т.е. рокленца) винаги, запомнете ВИНАГИ! са добра идея.

Само 9 букви – Л О Г О М А Н И Я!

Тук вече стигнахме върха – хем неон, хем animal print, хем пайети. Няма с какво друго да разбием вечерта.

Ами мъжка кройка, ами ярък цвят – ами вибрантна cool промяна за, вече, омръзналия ви тренч.

Роклята с парчета цветен велур – хем модно, хем елегантно, хем свежо. Същото важи и за това кожено мини.

Редактор: Марина Делева

 

Тагове
ZARA, Zara’s Spring 2019, дамски дрехи, Зара колекция, какво е модерно, мода, модерни дрехи, модни новини, модни тенденции, неон, неонови аксесоари, нова колекция, онлайн шопинг, пролетна колекция