В пролетното поле на MOHITO 2019

1
144
Добави коментар
svetla58
svetla58

MOHITO е марка, която винаги ни е давала едно фантастично съотношение между цена, качество, модерност и разнообразие. Ценителите на красивата, но и достъпна мода са „надушили” магазина още от самото му създаване и има защо. Посетите ли го, никога няма да останете разочаровани, защото ще намерите за всеки повод, нещо, което да ви направи впечатляващи за останалите. Сами няма да успеете да се сдържите и закупуването на само един артикул ще тъне в забвение.

Mohito отваря този сезон с колекция, която отразява дизайнерската интерпретация на елементи в стила на етно и сафари. Цветовата гама ще ви достави всички онези меки усещания, които носят топлите нюанси на кафявото, капучиното, бежовото и пясъчното.

Докато монохромната комбинация на бяло и черно, хромираното бяло, захаросаното бебешко розово и черешовото червено са онези тонове, които ще вкарат драматизъм в гардероба ви и ще ви адаптират към още повече поводи.

Lookbook MOHITO пролет 2019 демонстрира визии, създадени в съответствие с последните модни тенденции. Тази пролет ще бъде маркирана с анимирани щампи, а цветовата гама на сезонa се базира на топли и естествени тонове. Aкцентът пада върху използването на естествени материали, които ще бъдат проследени както в облеклото, така и в аксесоарите.

Ленът и другите самородни материи ще донесат на колекцията онази необходима нишка натуралитет, която ще ви създаде усещането за фриволност в поведението, където и да се намирате.
Визиите са създадени и подбрани така че да отговарят на всевъзможни критерии, претенции и предпочитания. Поводите, при които можете да комбинирате артикулите от пролетната колекция на марката са безброй.

Можете да заложите All in на MOHITO и няма да останете с празни ръце, нито пък джобове.
Дизайнерите вкарват отново шала като част от аксесоарния набор на модерната дама – женственост, комфорт и елегантност, които можете да увиете около главата си.

За извайване на талията, MOHITO залагат на средна дебелина колани, а чантата за кръста заема централна позиция във визиите.

Добре познатата ни барета намира своето място и тук, но в по-Nude неутрални цветове.
Обувки на равна подметка, тип мокасина, придружават както тренча, така и вишневите 7/8 панталони с висока талия.

Ниският ток на сандалите носи удобството на ежедневието, като в същото време нежно си кореспондира с фините форми на женското ходило. Класическото стилето пък е облечено в черно. А змийския принт пролазва по чантите, коланите и блузите.

Класицизмът на традиционния мъжки костюм е облян в розово мляко, а предният ръб на панталона е изгладен до съвършенство и заменен от цигароподобен широк крачол. Сакото пък приема формата на блейзер с двуредово закопчаване.

За прохладните повеи на пролетта, марката залага на по-леки и слабо развлечени кройки и тънки палтенца.

Снимките, за новата пролетна колекция, бяха направени от Магда Шуневска в красивите интериори на една от варшавските къщи.