Selective Alpha Keratin Anti-Humidity Spray Кератинов спрей против влага 100ml

1
130
Добави коментар
mashbg
mashbg

Селективен професионален алфа кератин спрей против влага –  100 мл 

Alpha Keratin Anti-влажност спрей от Selective Professional ви помага да поддържате всички тези разхвърляни къдрици с незабавни ефекти. Този спрей за оформяне на косата предлага обемна визия за вашата сплеска и мазна коса чрез премахване цялата ненужна влага, като ви предлага салонното изправяне. Този лак за коса осигурява гладка и права коса и придава дълбока хидратация, отговаряща на ежедневните изисквания за стил.

Спрей за коса, обогатен с кератин

Алфа Кератин Спрей от Selective Professional е обогатен с Andiroba масло и растителен кератин, извлечени от пшеница и соя. Този щадящ околната среда продукт за коса е интелигентна алтернатива на животинския кератин, идеално формулиран за оптимизиране на вече обработената коса. Този кератин спрей има витамин Е и антиоксидантни свойства, за да осигури незабавна защита от влага, като запазва всичките си къдрави коси под контрол. Стилизиращият спрей от Selective Professional е подходящ за всички типове коса.Спрей за коса Разработен от експерти

Разработен, одобрен и тестван от професионалисти, този спрей за стилизиране на коса Keratin поддържа най-високите стандарти за качество. Спрейът за кератин за коса е решение за всички ваши неприятности, независимо дали имате мазна, лепкава или суха къдрава коса. Перфектен за ежедневно удоволствие от косата, този спрей добавя обемна визия към лепкавата ви коса! Той почиства и премахва излишните масла, укрепва слабите нишки и възстановява космените фоликули.