Реал Мадрид – Барселона прогноза (02.03.2019 г.)

1
605
Добави коментар
sapa84
sapa84

Реал Мадрид и Барселона се изправят отново, след като само преди три дни Барселона победи Реал на същия стадион и се класира за финала на Купата на краля.

В този мач Реал хвърлиха всичко, което имаха в арсенала си, но топката така и не пожела да влезе във вратата на Тер Стеген. Отборът доминираше през целия мач, но изгледа безпомощно как три от само четирите изстрела на “Каталунците“ влязоха във вратата им.

Не всичко в мача може да бъде разочарование за тях обаче. Те може би намериха подходящ заместник на непоколебимия португалски лидер Кристиано Роналдо в лицето на Винисиус Жуниор. Младият суперталант забавляваше публиката на “Сантяго Бернабеу“ и предизвика нееднократно хаос в противниковата половина. Дори ветеранът Пике изпитваше трудности да спре бразилеца и, въпреки че завършващият удар на Винисиус все още му е слабост, той дава надежди на белите привърженици.

В крайна сметка обаче “Блаугранас“ бяха по-точни пред гола и намиращият се по принцип в слаба форма Луис Суарес се върна в центъра на сцената. Уругваецът вкара два гола във втория полуфинал и може да съжалява, че не достигна до хеттрик. Рафаел Варан вкара топката в мрежата си, а ако не беше достигнал до топката тя отиваше към Суарес в положение, от което той нямаше да пропусне.