​Трансформация на дома с помощта на домашен майстор

1
127
Добави коментар
seoslav
seoslav

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хубаво е да се чувстваме сигурни в дома си, но дали винаги резултатът е задоволяващ

 

Вследствие на напрегнатото и забързано ежедневие, всеки мечтае след края на изтощителен работен ден да се прибере на място, което му вдъхва спокойствие, уют и релакс. 

 

Не всяко жилище обаче покрива тези изисквания. Ето защо, понякога е необходима професионалната помощ на домашен майстор, за да постигнем заветната цел. Той определено ще почерпи от опита си и ще приложи трикове, които да ви осигурят визуална хармония. Функционално разпределеното пространство ще ви позволи да използвате предимствата на жилището си. 

 

Щастливият живот започва от дома. Не е задължително да имаме голям апартамент, за да се радваме на удобства и красота. С практично и естетично подредена къща, без усилие ще създадем приветливо пространство, в което да ни е комфортно, а и да споделяме съвместни мигове с приятелите. 

 

Всеки има собствена представа, как би искал да изглежда жилището му, но когато идеите са съчетани с компетентно мнение на квалифициран домашен майстор, резултатите могат да са впечатляващи. 

 

Всекидневната

 

Стилната всекидневна с подбрани мебели създава предразполагаща обстановка за приятни разговори. Това е кътчето във всяка къща, което приютява в себе си цялото семейство. Трябва да е достатъчно широко и удобно, за да може всеки от фамилията да има своето място, да гледате увлекателен филм или просто да си почивате. Ако мястото позволява, хубаво е диванът да е достатъчно широк и удобен, за да побира всички. 

Понякога използването на модули, вместо цели секции е по-доброто решение. Лесно могат да се пренареждат и чрез тях ще успеете да се възползвате максимално от наличната площ. 

Кухнята

 

Сърцето на дома, където приготвяме вкусни изкушения, е хубаво да бъде отворено, преливащо помещение. Така не се ограничава контактът с останалите членове на семейството и те могат да се включва в творческия процес на готвене. 

 

Перфектната организация и редът в кухнята са трудно постижими, но много важни. Подредбата и удобството в тази част на дома ще ви улесни, за това трябва да им обърнете специално внимание. 

 

Спалнята

 

За да сме продуктивни през деня, трябва да сме добре отпочинали. За целта е хубаво да съумеем да създадем отпускаща атмосфера, предразполагаща към спокоен сън. Ролята на леглото не е за пренебрегване. Добре е да се вложат повече средства за висококачествен матрак, който да осигурява правилна позиция на тялото и предпоставки за пълноценен сън. 

 

Творческият кът

 

Всеки би оценил ползата от малко кътче за работа или четене. Възползвайте се от ъглите, коридорите или пространствата под прозорците, където можете да обособите желаната зона, използвайки максимално дневната светлина. Височината на таваните също не е за пренебрегване. Сръчният домашен майстор би могъл да изработи раздвижени и функционални етажерки за книги, които да играят ролята и на ефектна декорация. 

 

Детската стая

 

Това е мястото, където вашето дете ще расте и изгражда спомени. Помещението трябва да е много добре организирано, за да покрива нуждите на малкото човече. То ще се използва не само за сън, но също за учене и игра. Последното не е за пренебрегване. Проявете креативност и помогнете за създаването на незабравими спомени за вашите деца. Мебелите със забавни елементи или легло в нестандартна форма ще направят интериора по-ведър, децата ще развихрят въображението си. Леглото трябва да е с подходящ размер и качествен матрак за здрав гръб. 

 

Банята

 

Тук оптимален вариант е относително простата, но функционална баня с малко орнаменти и вещи. Повече светлина и звук ще допринесат за положителния ефект. На помощ идват хидромасажът, ароматизираните свещи и декоративното осветление.  

 

Подходящите мебели и аксесоари в заоблени форми с меки линии ще внасят душевно равновесие. Банята ще изглежда по-голяма, ако е в светли тонове и е добре подредена. Пространството под мивката или тоалетната чиния може да бъде използвано за съхранение, особено ако стаята е малка. Хоризонталният бойлер също е добро решение от гледна точка на спестяването на пространство. Вертикалните линии на фаянса биха прибавили допълнителен обем. 

 

Качествените материали и изработката на ниво не са евтини, но са определящи за добрия стил и удоволствието на обитателите. 

 

Майстори в София и цяла България от RatedHands.