Учени със сензационно откритие за маите и извънземните (ВИДЕО)

1
141
Добави коментар
slavchev
slavchev

Резултатите от последните изследвания дадоха на учените ясно да разберат, че маите все пак са контактували с извънземни, научи ТРГ.

Новината е толкова удивителна, че дори чиновници от Мексико споделят мнението си по въпроса в мрежата.

Експертите са направили анализ на артефакти, открити преди няколко години. През цялото време по някаква причина предметите са били съхранявани в складове и едва наскоро те са привлекли вниманието на учените.

Първият артефакт е диск на маите, открит през 2011 година. На него е изобразена Земята и атмосферата и може да бъде забелязан и кораб на извънземни, който се движи право към нашата планета.

Не всички експерти вярват във връзката на маите с извънземните, но броят на скептиците постепенно намалява. Мексиканските археолози са успели да открият огромни количество маски и статуетки, на които са представени космическите кораби на пришълците.

Броят на странните и загадъчни предмети е достатъчно голям, затова и не може да се каже, че всички доказателства са изфабрикувани. Местните медии отбелязват, че учените доста време са крили информацията, но сега са готови да представят доказателствата си, че извънземните съществуват.

Източник: БЛИЦ

loading…

Учени със сензационно откритие за маите и извънземните (ВИДЕО)

5 (100%) 1 vote