Изненада след ДНК тест – майка на тризнаци спря дъха на лекарите

1
204
Добави коментар
slavchev
slavchev

Млада майка от Ливърпул изненада лекарите, след като роди еднояйчни тризнаци, разбра Ко4.

Тризнаците не са чак толкова рядко срещано явление, особено ако родителите са предразположени генетически, но шансът да се родят еднояйчни тризнаци е практически 1 на 200 милиона.

Лиъм и съпругата му Беки – Джо живели щастливо в английското градче Ливърпул заедно с дъщеричката си Индиана. Влюбената двойка решила да не се ограничава само с едно дете. Когато Беки пак забременяла, всички били на седмото небе от щастие.

Новата бременност, обаче,  протичала доста по-сложно от предишната. При първия преглед на ултразвук се оказало, че Беки ще роди не едно бебе, а три.

Когато наближила 31-та седмица от бременността, Беки постъпила в болница, където се наложило да й се направи по спешност цезарово сечение. Всяко едно от трите момченца тежало 1,3 кг, така че първите шест седмици от живота бебенцата трябвало да прекарат в отделението за интензивна терапия.

Обикновено тризнаците се отличават един от друг, но синовете на Беки и Лиъм изглеждали почти еднакво.

Резултатите от проведения ДНК анализ удивил всички. Както се оказало, бебетата на влюбената двойка били еднояйчни. Вероятността за подобна бременност е наистина много рядка и подобни случаи са 1 на милион.

С течение на времето родителите се научили бързо да различават синовете си. Характерите на тризнаците се оказали съвършено различни.

Твоята оценка

Общо гласували

loading…