Хороскоп за днес – 4 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
131
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 4 март 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Не пропускайте този ден, особено ако смятате да подпишете нови договори, да стартирате нови дейности и производства. От утре навлизаме в ограничаващ новите инициативи период. Меркурй ще тъгне ретроградно, а новолунието ще изпразни от съдържание връзките ни, а може би и банковите ни сметки. Ще харчите излишно пари, ще обещавате излишни неща. Може да бъдете изкушени от реклами и желания да притежавате нещо на всяка цена. Днес е момента да имате всичко това, утре вратите ще се затворят.

Телец 21 Апр – 21 Май

Бъдете внимателни със здравето, следете кръвното и не товарете очите. Денят дава шанс да се стартират нови дейности и нови проекти, но всичко ще става с мъка. Конкуренцията ви диша във врата. Не си позволявайте връзки по месторабота, нещата съвсем може да се объркат. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Денят е благоприятен за покупка на жилище. Осигурете си база за разширение на фирмата и семейния ви бизнес. Простирайте се според чергата си, не започвайте съвместна инициатива с приятели и роднини.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Активизирайте се максимално, започнете нова работа и връзка, стартирайте нов бизнес проект и не отлагайте нищо важно за следващите три дни. Уреденото в последния момент ще ви донесе късмет и ще прокара пътя към подновяване на важни за вас лични и професионални връзки. Движете се в приповдигнато настроение, не отклонявайте срещи и визити, не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета. Денят е с блага и прочистваща енергетика. Направете реформи прочистете се от всичко вредно и разболяващо.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден с хармонична и ведра енергетика. С всеки може да се разберете и договорите. Най-добрият ден в месеца за покупка и капариране на имот. Няма ограничения във връзките. Започнете нова работа, стартирайте нов бизнес план и подновете изтичащите договори. Утре Меркурий ще тръгне ретроградно, а това изисква да се съсредоточите към приключване на вече договорените сделки. Денят е силен и в емоционален план. Започнете нова връзка, уточнете къде ще живеете, уредете детската градина на децата.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Меркурий се движи в градусите на обсебването и утре ще тръгне ретроградно. В този ден може да постигнете поне една своя цел, но проблемите ще дойдат от това, което правите под въздействие на емоциите. Не споделяйте плановете си дори и в желанието да изпъкнете и да покажете ниво. В този ден всеки се стреми да завладее нови пазарни и лични ниши и няма да се поколебае да ви изплагиатства. В състояние на афект правите грешен ход и обещавате нещо, което ще ви вкара в капан. Мислете трезво, контролирайте страстите.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Станете рано и действайте по задачи. Имате шанс да получите най-добрата оферта в променящата се ситуация и да направите стъпка в нова посока. В следващите три дни ще тъпчете на място или ще давате на заден ход, независимо какво са ви обещали и как сте си подредили нещата. Денят е с благодатна енергетика, може да се разберете по спорни въпроси и да постигнете устройващите и двете страни уговорки. Днес сте сеячи на благи мисли, посейте и семената на новата реколта. Утре обстановката коренно ще се промени.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Денят дава шанс за победа, за привличане на благоприятни случайности и хора способни да ви подкрепят в пътя напред, да тръгнат редом и да споделят с вас амбиции и страсти. Не се колебайте да подпишете нови договори. От утре до 29-и Меркурий ще върви ретроградно, ще ни приканва да приключваме с поетите задачи, но не и да стартираме нещо ново. Този ден помага да преодолеем задръжките и емоционалните прегради и да бъдем себе си. Благоприятен момент за покупка на жилище. Не товарете очите.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ще ви притискат от различни страни, ще изискват да се съобразявате с условности и с поетите преди ангажименти. Добре е днес да се тръгне в нова посока и да се подпишат нови договори. От утре новите инициативи ще се ограничат и ще трябва да изпълняваме вече поетите ангажименти. Постъпете така както го усещате вътрешно и както ви нашепва интуицията, а не така както някой ви налага и убеждава. Днес всеки работи за личната си кауза и интерес, а вие се лутате в морето на емоциите и привичките. Направете бързо своя избор.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден за стъпка напред в новите дейности и професионални инициативи. Уредете срещи с шефове, посредници и снабдители, подпишете нови договори, направете връзката, която ще ви осигури спокойна работа до края на месеца. Меркурий се кани да тръгне ретроградно в утрешния ден и да застопори търговската инициатива. Отворете днес новото си заведение, стартирайте нова интелектуална програма и представете продуктите си за публично одобрение. Всяка стъпка ще ви води към целта. Следете кръвното, не товарете очите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден с благодатна и омиротворяваща енергетика. Всеки ще получи своя шанс, но различно ще го употреби. В момента е важно да поемеш риска и да започнеш нова инициатива. От утре тръгващият ретроградно Меркурий ще застопори новите връзки, договори и амбициозни проекти и ще ни върне към неуреденото в миналото. В момента е важно да завладееш нови лични и пазарни ниши, а после ще му мислиш как да ги задържиш, оборудваш и използваш. Придържайте се към максимата на Мечо Пух- „колкото повече, толкова повече”.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Като нестандартен и непредвидим човек днес ще се занимавате повече с емоционалните си връзки, но точно от тези връзки в бъдеще ще имате ползи и придобивки. Един мисли за работа, друг за пари, а вие за партньорите, които е важно да привлечете. С такава тактика успехът е гарантиран, стига наистина да сте на път към стабилизираща връзка. Добре е да се приемат колективни оферти. Търсете ново помещение за жилище или офис. Взаимните ви чувства ще работят за общата кауза и дано наистина са взаимни. Утре ще лъсне голата истина.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден за нови начинания, за приемане на нови поръчки и договори, които да изпълнявате до края на месеца. Отворете днес новото си заведение или отложете старта чак за дните след 29-и, когато Меркурий ще тръгне в директна посока. Този ден дава последен шанс и в емоционалните връзки. От утре предстои раздалечаване не само в професионален, но и в чувствен план. Приближаващото новолуние в Риби изисква да дадем пред себе си обещание да се откажем от вредни навици и привички. Направете го.