Какви гардероби предпочитат жените?

1
133
Добави коментар

Какви гардероби предпочитат жените?

19.11.2018
GRio8934m
0 Comments

Казват, че любимата мебел на жената не е леглото, а гардероба. А и как иначе след като за една уважаваща външния си вид жена да разполага с прекрасни тоалети е повече от задължително условие. На всички тези облекла следва да бъдат грижливо прибрани  и подредени. И къде освен в гардероба могат да бъдат те съхранени? Но как се избира идеалния гардероб и въобще дали сте си задавали подобен въпрос? Може би едва когато сме поставени пред избор се замисляме за това колко ценна мебел се оказва гардероба и на колко много критерии трябва да отговаря. Ето, че днес ще се постараем да вникнем в женската гледна точка и да разберем които са основните параметри и изисквания, които има една дама към новия си гардероб като мебел.

И така, както и предполагате тук размера има значение. Определено по-големия гардероб е по-желания такъв. Но не винаги желанието отговаря на възможностите. Ако пространството, с което разполагате е ограничено то ще се наложи да се направят някои компромиси. За да се компенсира липсата на по-внушителен гардероб то решението може да бъде надстройка. Така няма да се изгуби обем и дамата ще може да се възползва от всеки сантиметър площ.

Всъщност ако си мислите, че е лесно да изберете от множеството гардероби, които се предлагат на пазара грешите. Не само габаритните размери на тази мебел са определящи, а също така имайте предвид и това, че е важно какво е и вътрешното разпределение. По природа жените са по-подредената половинка и именно заради това, когато те избират гардероб първото, което правят е да се запознаят обстойно с неговата вътрешност. Броя на рафтовете, чекмеджета, задължителен лост за закачалки са само част от акцентите, на които се обръща внимание. Така във всеки един момент дамата ще знае къде да открие онази вещ, облекло или аксесоар, от които има нужда за дневния си стайлинг.

Така, че един гардероб може да бъде изключително педантично подбран и не само размера, а и с какви елементи разполага във вътрешността си могат да наклонят везните към един или друг вариант. Но да не пропускаме и външния вид. Освен, че са по-подредени дамите са и много по-педантични по отношение на вида и стила на мебелите, които купуват. Така, че новия ѝ гардероб несъмнено трябва да бъде и много красив и да отговаря на общия интериор на помещението, в което ще бъде поставен.  Със сигурност вече се убедихте, че като част от обзавеждането в дома е добре винаги да бъдете внимателни дори, когато избирате гардероб.