Спечелете PlayStation 4 Slim и слушалки Sony WH-CH500B

1
249
Добави коментар
pgp

Дали световна рок звезда, или супер шпионин от тайна организация, или изследовател  на чужда планета, или някой друг – ти избираш кой да бъдеш, ако спечелиш Голямата ни награда – PLAYSTATION 4 SLIM!

Само последвай плейлиста Topsify Bulgaria Top 40 чрез бутона „ВЛЕЗ, ЗА ДА УЧАСТВАШ“ по-долу, за да участваш в нашата игра и слушаш най-горещите хитове в България и  можеш да спечелиш страхотни награди:     Голямата награда: PlayStation 4 Slim.     Втора награда:  безжични слушалки Sony WH-CH500B.     Трета награда: плочи с най-новите албуми на David Guetta „7“, Dua Lipa „Dua Lipa“ и Cher „Dancing Queen“.

В томболата могат да вземат участие всички лица, граждани на Република България, които са на възраст над 18 г. и са със собствен профил в Spotify.com и регистрирани чрез Уебсайта на играта https://campaigns.topsify.com/app/15472/win-playstation-4. Участието в играта не е обвързано с покупка, както и не е обвързано с извършване на плащане или поемане на задължения от страна на участниците, различни от посочените в тези Правила.