Print Idea – малката книжка с големите принт идеи е в разпространение

1
91
Добави коментар
maznio007
maznio007

 

Изданието събра на едно място рекламни продукти и услуги за строителство, архитектура, интериор и производство на мебели.

Седмото ни издание е изпълнено с 24 страници вдъхновение от най-добрите рекламни производители за други браншове, които използват печат. След двете успешни издание за интериор в последните две години, тази година обединихме броя за двата много близки бранша – строителство и интериор.

Дизайн на корицата и изданието: Сфера дизайн.

Всички продукти могат да бъдат видяни в печатното издание, което се разпространява на изложенията Строително-архитектурна седмица и Светът на мебелите.

Благодарим за партньорството на Интер Експо център.

В броя можете да видите:

Архитектурните фолиа на 3М Di-NOC с над 1 000 разновидности: дървесини, камъни, метали, тъкани, кожи, единични цветове и много други. Облепят както гладки, така и 3D повърхности като стени и мебели, подходящи за интериор и екстериор. MDF революцията – Valchromat Цветно инженерно дърво, еволюцията на MDF в интериорния дизайн и мебелното производство. С висока плътност, предлага се в 10 инкални цвята, оцветено в дълбочина и възможност за 3D изработка. Използа се за изработката на мебели, врати, кухни, декоративни панели, ламперии, детси играчки и се използва в детски градини, хотели, ресторанти, изложбени щандове, магазини и много други.

Туплекс представят два интересни продукта за интериора. ПВЦ плоскости за баня и тоалетна – Плоскостите са за бързо и лесно облепяне на стените в сервизни и мокри помещения. Представят и Tufoam – влагоустойчиво ПВЦ за производството на мебели с повишена повърхностна твърдост.

Атиа принт показват брандирането на фасади на сгради в реконструкция и строеж. Също така и уникални интериорни решения за дома и офиса – директен печат върху плоскости, фототапети, решения за преградни стени.

 

UpiExpo а специалисти в изложените продукти от текстил. Можете давидите изградени щандове, изработени от текстилни продукти – светещи дисплеи, катедри, инфо панели.

Rebrand се представят с печат върху интериорни плоскости. Техен специалитет са продукти от коматекс, картон, мукава, стъкло или дърво. От информационните табели, до брандирането на цели стени.

Пира Принт показват своите уникални текстилни решения за всеки дом. независимо дали искате печат на дамаска за канапе, чаршафи, покривки или пердета – те могат да го изпълнят дори в единични бройки.

 

Тотем груп показват уникални и иновативни текстили за печат. Ако не сте срещали акустичен плат, от който да произведете шумоизолиращи мебели, вижте продуктите на Тотем груп. Print Idea със своите уникални възглавнички, които можете да брандирате. Те са леки, удобни и компактни – произвеждат се от качествен текстил и имат влагоустойчив твърд пълнеж. Можете да ги ползвате на асфалта, на тревата и навсякъде, където имате нужда да седнете

GPTS предлагат цялостна рекламна услуга за бизнеса. Независимо дали се търси книга, брошура, торбички или сувенири – една строителна фирма може да получи най-добрата комплексна услуга от тях. Маус принт показват наистина комплексни услуги за интериора. Печат върху стъкло, различни плоскости, текстил, кожа – всичко, което се ползва в интериора може да бъде изпълнено. Интересен продукт за много мебелни фирми се предлага също от Маус принт – нестандартните транспортни опаковки, съобразени с индивидуалните нужди на всеки производител. Кристал Винил показват един много популярен и практичен продукт – ветроупорни завеси на вал с кедър и покривала за превозни средства. Подходящи са за затваряне на градини, беседки, търговски обекти и домове. Могат да бъдат поръчани по размер, ушити, напечатани и монтирани според нуждите на клиента.

 

Мираж Груп се представят с две решения за печат и рязане за интериора. Мощната Oce Arizona за печат на всякакви нестандартни медии и латексовата технология HP Latex – печата върху фолио, винили и дори текстил. Контролът върху цветовете в интериора можете да поемете с RAL скалата K7. Най-популярното решение за интериора – достъпно онлайн – бързо, лесно и доставено на следващия ден от поръчката ви. Перформа предлагат най-модерната технология за лазерно рязане и гравиране в България. Плексиглас, гранит, кожа, МDF или шперплат – на практика няма ограничения.

Бивалвия показва луксозните си кожени тефтери, които са неразделна част от всекидневието на бизнеса. Различни форми, цветове и размери – всичко сопред желанията на клиента. Джей пойнт плюс показват уникалните си специални ефекти, които могат да облагородят всеки печатен материал. Независимо дали печатате фирмени каталози, брошури, визитки или другс материал, с който показвате бизнеса си – Джей пойнт плюс имат решение как да го направят по-ефектно.

 

Туплекс представят и навеси и козирки за лесен монтаж и по индивидуален размер. Козирките са устойчиви на слънчеви лъчи, градушки, сняг и падащи висулки.

 

 Всички продуктите можете да видите и онлайн в www.printidea.info