Лили Иванова шокира с нов проект

2
185
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лили Иванова се появи в провокативна фотосесия, която разбуни духовете.
Под „провокативна” нямаме предвид нищо скандално… Всъщност се оказа, че е въпрос на гледна точка.

Иконата на българската музика показа, че енергията й е нестихваща, заставайки пред обектива на нова бунтарска марката спортни дрехи.
Можете ли да си представите грандамата на българската естрада, облечена в изцяло спортни аутфити? И точно тук идва проблемът за българското общество – „Защо баба ти Лили се е насунала в анцуг?” и още един куп пошли коментари и въпроси.

През април месец Лили Иванова ще навърши 80 и, ако има нещо, за което тя трябва да бъде обсъждана – то е в тона на възхищението и циркулира в областта на здравословното хранене и целесъобразния начин на живот. Лили е живото доказателство, че почти всичко е възможно, стига да сте достатъчно упорити, постоянни и непреклонни в желанията си! Тази незаличима черта в българската народопсихология, която задължително трябва да очерни и зачеркне някого, който има смелостта да живее по различен начин, никога няма да донесе на българина нужната му свобода на духа, за да излети нависоко и да види нови светове. Прочетохме ужасни коментари, подигравки и недодялани мнения, чиято цел е да напръскат светлия образ на певицата с черна боя. Кому е необходимо подобно нещо? Вероятно повечето госпожи, позволили си да изкажат такива мнения, са огорчени от живота, застаряващи (духовно), затлъстели лелки, които, докато натискат копчетата на клавиатурата с едната ръка, с другата набутват баница в устата си.

Лили

Иванова избра да стане рекламно лице на уникално готин и свеж street бранд, чиято философия е да носи комфорт и свобода на движението и духа на своите последователи, който има невероятната способност да обединява поколения и култури. Самата тя сподели снимки в личния си профил във Facebook, като изказа благодарности на екипа, с който работи по проекта.

Примата застана пред обектива на Диляна Флоренин, за да покаже дебютната колекция на DJ Мартен Роберто и дългогодишния му побратим – Никола Владимиров – Белия (основател на сноуборд списанието Whiteroom). Връзката помежду им е общата страст към екстремни спортове и екстремна музика. София и градинката Кристал, обаче, се оказаха крайъгълният камък, около който се издигна бунтарската колекция Кристал.

„“КРИСТАЛ”  е експериментална колекция дрехи, която не се съобразява с пазара и желанията на масовия потребител, затова и няма да се учудим, ако моментално ти стане любима. Стилът е разпознаваем, но определено не се влива в течението, по което повечето „модерни“ линии плават, а напротив – говори ни за безвремието на бунта на градските хора, които никога няма да се оставят да бъдат заблудени от елементарни имитации на качествена работа.”
Акценти в колекцията са уголемените размери на смелостта (и на дрехите) – oversize тишърти, суитшърти, дънки и дънкови якета – идеалният избор за онези ърбан личности, които искат да заявят своето несъгласие със статуквото!

Всичко това се случва на фона от шума на разпродаващите се билети за поредното турне на певицата. Този път тя е решила да задоволи музикалните копнежи на южна България, като стартира от Велико Търново, в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, на 29 март На следващия ден, очаквано, ще раздвижи гласните си струни в Габрово в зала „Орловец”. Следва разходка по сцените на Гоце Делчев на 8 април (СК “Неврокоп Aрена”), 16 април – Бургас – (зала „Младост”), Ямбол на 17 април (спортна зала “Диана”), Шумен на 8 май (Aрена Шумен), Хасково на 1 юни (спортна зала “Дружба”), ресторант “Лебед” в Панчарево на 21 юни, Варна на 30 юни (Летен театър) и Пловдив на 17 септември (Античен театър).
Финалните акорди ще прозвучат на 8 и 9 декември в София в НДК, където се очаква над 10 000 почитатели да погалят душата и слуха си с непоклатимия глас на Лили Иванова.

Редактор: Марина Делева