Ангел Джамбазки: Предстоящите евроизбори ще определят каква Европа искаме

1
143
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Каква Европа искаме – Европа на Макрон или Европа на отечествата? Това според евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде основният въпрос пред европейските избиратели. Пред БНТ Джамбазки коментира предстоящата конференция, организирана от Алианса на консерваторите и реформистите в Европа на тема: „Бъдещето на Европа: Традиционализъм, християнски ценности, патриотизъм.“

„Новите мюсюлмани“ в Европа искат да я променят. Трябва да защитаваме нашия свят, заяви евродепутатът Ангел Джамбазки.

Досега не е воден политически разговор, заради което предстои най-важното решение пред Европа. Такова е дали ще се запази християнската основа на европейската цивилизация, посочи той.

Ако някой смята да се наложат на български фирми възнаграждения, които не могат да платят, това ще доведе до фалити и нова имигрантска вълна – така Ангел Джамбазки коментира наскоро лансираната визия на френския президент Макрон.

Еврофондовете са малка част от финансовите инструменти на ЕС, заяви Ангел Джамбазки.

Виктор Орбан не играе по правилата на джендър пропагандата на групата около Юнкер и Тимерманс, заяви Джамбазки. Мястото на Орбан не е в ЕНП, а в традиционна, консервативна организация.

Най-логичното е Обединените патриоти да се явят заедно на тези евроизбори, а място за „лични дрязги“ няма, заяви Ангел Джамбазки.