ТФ „Петлите“ и красавиците от „Мисис Бургас“ се събират утре в Бургаската опера

1
140
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Утре (12 март) ТФ “Петлите” ще играят за втори път пред бургаската публика в Операта на 12 март своето най-ново представление – “Легендата”. На сцената на Операта ще излязат 15 талантливи деца, които ще представят магичната история за мома Руса и змея, който се включва в хубавицата и иска да я отвлече, като се превръща в млад момък и я ухажва настойчиво.

Спектакълът е по идея на ръководителя на състава Георги Димитров и Николай Парушев. Хореографията пък е дело на Десислава Скъкълова, Николай Парушев и Кристияна Гюрова. Костюмите са измайсторени от Камелия Цонева и Атанаска Маринова.

Вержиния Иванова – “Мисис Бургас 2018”, е жена със сърце, която не може да остане безразлична към каузата на танцова формация „Петлите“. По нейна инициатива, претендентките за престижната титла „Мисис Бургас 2019-та“ ще присъстват на второто представление в Бургас на „Легендата”.

С нейната финансова подкрепа ще могат да се насладят на мащабното представление, което съчетава по модерен и съвременен начин в едно цяло народни танци и пиротехника. Нейна е идеята на представлението да бъдат и ЧНУ “Д-р Мария Монтесори “ – деца и родители.

На самата гала вечер „Мисис Бургас 2019-та“ красавици и гости ще събират пари, за да подкрепят проектите на ТФ “Петлите“. Билети за представлението се продават на касите на Операта.