JUNGLE FEVER LOSSLESS AMPULLEN Ампули против косопад 12 X 7 мл

1
213
Добави коментар
mashbg
mashbg

Продуктите на линията за скалпа на Jungle Fever са създадени в съответствие с принципите на съвременната наука за косата, без парабени, SLES / SLS и без алергени. Благодарение на иновативните приложни технологии, формулирани на базата на етерични масла и екстракти от органичен естествен произход, тези продукти се грижат за скалпа по прост и ефективен начин.

Интензивно козметично лечение, което укрепва косата и предотвратява загубата на коса. Помага да се активира естествената локална микроциркулация и да се стимулира регенерацията на клетките. Това съживява косата от корените. Придава обем и предпазва от слаби и изтъняващи коси. Съдържа органични джинджифил, серено и екстракти от тиква, комбинирани с глутаминова киселина, пантенол и кофеин. Подхранва и прави косата по-силна, блестяща и по-еластична.

Характеристики на продукта:

Укрепва космения фоликул

Прави косата здрава и мека

Прави косата гъста и пълна

Употреба:

Нанесете върху подсушена с кърпа коса. Разпределете равномерно върху скалпа и масажирайте внимателно, докато се абсорбира напълно. Не изплаквайте. За оптимални резултати използвайте 3 пъти седмично за период от 60 дни.

Съдържание:

12 х 7 мл