Хороскоп за днес – 13 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
144
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 13 март 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за пречистване и освобождаване от греховете. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно, агресивно и разболяващо в живота ви. Обадете се на тези, с които чувствате раздалечаване и това ви носи болка. Намерете думите, които ще помогнат отново да вървите рамо до рамо и да работите в екип. Днес може да се намерят и приготвят лекарства и за най-сложните болести. На сън може да видите истинското си предназначение. Подгответе се за нов избор, но днес не правете такъв, а проучвайте нещата.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не задълбавайте в нови връзки, преди да сте разчистили старите, преди да сте се разбрали кой откъде и накъде отива и какво оставя на другия като подаръци и отговорности. Време е за признания, за покаяние и прошка. И ако до вечерта нещата не се получат утре всичко ще става по трудния начин и трети лица ще се намесват с претенции и изсквания. В организма ни се включват фините енергии. Обърнете внимание на детайлите. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Предстои пречистване.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на открито и прикрито противопоставяне и неприятни срещи със закона. Ще се наложи да водите битки за права и територии на влияние, за лични амбиции и претенции. В такъв момент е добре да преброите приятели и последователи и да се опитате да си създадете нови. Не пропускайте благориятната възможност да се сближите с подходящите хора, да си признаете грешките и да простите чуждите. Не е време за интриги и нападки. Дипломатичният тон и подход ще ви осигуряват защита и ценни познанства.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Изяснете отношенията си, търсете начин да се сближите с тези, чиято липса усещате болезнено със сетивата и душата. Не си позволявайте да губите ценни приятелства. Забързаното ежедневие и без това ни е отнело доста. Този ден ни дава шанс да оправим връзките си, да се помирим, да намерим път в пустинята от нереализирани стремежи амбиции и чувства. Едно пътуване ще донесе нужната промяна. Когато си далече от проблемите може да ги решиш с по-голяма лекота. До утре на обед може да постигнете много.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за прошка и сдобряване. Постойте край огън, прочистете съзнанието, мислено изгорете всичко, което усещате, че ви пречи, разболява и вреди. Не се смятайте за безгрешни. Днес и цар Лъв е добре да поиска прошка от тези, които е водил в грешната посока, които е подтискал или забравял в амбицията си да стигне върха. Направете разбор на връзките. До утре на обед променете графици и начин на работа, ако искате нещата да потръгнат и на работното ви място. Съобразете се с нуждите на близките. Сплотете редиците.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на обрати, които ще предизвикате с дребни на пръв поглед лъжи. Някой ще се опита да ви изнудва или компрометира. Съветът е да си признаете грешки и прегрешения, за да не позволите трети лица да се месят в отношенията ви с близки и партньори. Ден на феникса, дори и провалените връзки имат шанс да възкръснат. Опитайте отново в посоката, в която преди сте се издънили. Приемете нечии извинения и покани. Не винаги нещата се получават от първия път. Животът ни е създал брони, които и любовта трудно пробива.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за прошка, за любов и подновяване на отношения, които ви липсват, без които трудно живеете и се справяте. Луна и Венера образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Поне в една посока може да постигнете напредък, да изчистите недоразуменията и да си дадете втори шанс. Не пропилявайте добрите възможности и се възползвайте от всеки шанс за близост. В организма ни се включват фините енергии. Давате си сметка и усещате към кого да вървите и кое е важно за бъдещето ви. Другото няма значение.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден, в които с един дребен жест, мил поглед и стопляща сърцето дума може да се постигнат неща немисими преди. Опитайте да стопите дистаниците, които времето и забързаното ежедневие са създали. С лекота може да възкръснат стари връзки, да се подновят отношения, да се постигне примирие и да се започне от начало. Може да се намери лек за всяка болка и лекарство за тежко заболяване. Дайте всичко от себе си, прочистете тялото и душата, намерете прекия път към серцето на тези, които обичате. Сънищата са пророчески.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Един от дните, в които може да разберем какъв е смисъла на живота ни, кои са важните хора в него и към какво да насочим усилията си. Трудно ще се преборите с желанието да доминирате в средата си, дори и с цената на много жертви, на прекратяване на отношения и приятелски връзки. Не позволявайте да си отиде от живота ви една любов, едно приятелство и контакти, които са ви носили стабилност. Днес се връщаме към старите ценности, ако не сме намерили нови на новото място и в новата позиция, която заемаме.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Побързайте. Денят е благоприятен за подновяване на връзки, които прибързано сте прекратили и за възраждане на отношения, които неглижирате поради работата си. В утрешния ден може да загубите предимство и още повече да се раздалечите. Вероятно е трети лица да използват разделите и враждите ви. Този ден ни дава едно особено усещане за важните неща и хора, за това без което е трудно да се живее и да си щастлив. Уредете си среща, пътувайте, не позволявайте на времето и разстоянията да ви разделят.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Често помагате на приятели и близки да се сдобрят, да се помирят, да подновят лични връзки и бизнес проекти. Проблемът е, че сами се нуждаете от подобно посредничество, за да излезете от поредното зацикляне. Днес се работи на фино ниво, усещаме всеки жест, поглед и усмивка и си даваме сметка за истинската същност на връзките ни. Направете първата стъпка, следващите ще дойдат съвсем етествено. Помагате на себе си и на близък с едно закъсняло признание и жест на внимание. Неприятностите от миналото ще се забравят.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Тежък ден, който може да пропилеете в губещи връзки, вместо да се съсредоточите и стимулирате важното и нужното за вас. В сънищата си вечерта може да видите истинското си предназначение в този живот и това, с което може да се занимавате в бъдеще. Този ден може да ви раздели с един и сближи с друг и дано сте в състояние да забравите обидите и да си дадете нов шанс. Ден на феникса. Опитайте да рестартирате стопирани производства и бизнес, както и отношения, които не са загубили стойноста си. И дано ви се получи.