Елмазен гоблен МАЙЧИНА БЛАГОСЛОВИЯ

3
290
Добави коментар
Sillveto
Sillveto

Елмазените картини са ново, забавно и красиво хоби.Използваните  мъниста  са  многостенни(на принципа  на  шлифовани диаманти) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

Този  вид   гоблен е предназначен за сръчни, търпеливи и най-вече  за хора с усет към красотата!

РАЗМЕРИ:

28х21 см. Кръгли диаманти – 30 лв.

32х24 см. Кръгли диаманти – 39 лв.

40х30 см. Кръгли диаманти – 49 лв.

48х36 см. Кръгли диаманти – 66 лв.

54х40 см. Кръгли диаманти – 77 лв.

60х45 см. Кръгли диаманти – 89 лв.

28х21 см. Квадратни диаманти – 29 лв.

32х24 см. Квадратни диаманти – 39 лв.

40х30 см. Квадратни диаманти – 49 лв.

48х36 см. Квадратни диаманти – 63 лв.

54х40 см. Квадратни диаманти – 74 лв.

60х45 см. Квадратни диаманти – 87 лв.

 Пълно облепяне. Кръгли  или  Квадратни  мъниста

Успешно  направената  поръчка  се  потвърждава  от  наш  сътрудник  чрез  телефонно  обаждане и  трябва  да  посочите  с  какви  елмази  (диаманти)  предпочитате  да  работите. 

 Доставка – след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 – 25 дни за доставка на гоблена.

  Комплектът съдържа:платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировкикоито  отгоарят на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинсета за вземане на диамантчетата и поставянето им, както   и писалка, ако гоблена е с кръгли диаманти.

 Елмазените(диамантени) гоблени  са  различни  видове (според мънистата, кото се използват) : квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой фасети(стенички)- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъка, а с квадратните – изцяло.   Колкото по-малък е размера на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. 

В последствие гобленът може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива,  дискретно  блестяща   картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се! • Ние предлагаме продукт най-високо качество! • 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция.  • Пазарувате безопасно и сигурно