От 11 ваксини за деца през 1986 година, до 53 ваксини през 2017 година. Защо?

1
135
Добави коментар
setlans
setlans

От 11 ваксини за деца през 1986 г., до 53 ваксини през 2017 година. Защо?

В скандално видео, Дел Бигтри се осмелява да попита въпрос с особено голяма важност: Защо за последните три десетилетия, броят на ваксините за деца е скочил рязко? Отговорът може да ви шокира.

През 1986 година, Конгресът на Съединените щати приема закон, който предоставя правен имунитет на производителите на ваксини, но само за ваксините по схемата за детска имунизация.

Оттогава, производителите на ваксини се опитват по всякакъв начин да прокарат възможно най-много ваксини в детската схема, с единствената цел да се ползват от правен имунитет при съдебни дела за дефектни продукти и увреждания, причинени от тях.

По темата:

Голямо изследване на Йейлския университет доказа, че ваксините причиняват не само аутизъм, но и множество мозъчни разстройства

12-годишно момиче остава парализирано, след имунизация с Гардасил – лекарите казват, че си внушава

По този начин, децата се превърнаха в „сметище“ за дефектни ваксини, които са произведени при почти нулеви мерки за контрол на качеството. А и защо не, след като това гарантира на големите корпорации правен имунитет при съдебни дела.

Растящият брой ваксини, които днес се дават на децата, с други думи, нямат нищо общо с науката или медицината. Всичко е свързано с увеличение на печалбите и легална защита на производителите, които рискуват живота на невинни деца с техните продукти.

Повече информация можете да откриете във видеото, което е забранено за разпространение в социалните мрежи. В него, Дел Бигтри задава и други въпроси, като например „Кой е отговорен за безопасността на ваксините?“

Във видеото, той също констатира, че когато една компания, която произвежда автомобили открие дефект, тя изважда от пазара всички свои дефектни продукти. Същото се отнася и за компаниите, които произвеждат детски седалки за кола. Защо, това не се случва с производителите на ваксини, при условие, че има установени вреди?

Вижте видеото (на английски):

Сетланс

Източници

1. Заглавна снимка: https://twitter.com/J___truth
2. https://www.naturalnews.com/2019-03-10-kids-got-11-vaccines-in-1986-and-53-in-2017-why-the-answer-is-all-about-big-pharma-profits.html
3. Видео: https://www.brighteon.com/6011825083001