Къде в Слънчев бряг има свободни апартаменти или свободни места за нощувки – топ оферти

1
152
Добави коментар
elit2bg
elit2bg

ваканционни апартаменти с басейн на морето

Апарт Хотел Елит Слънчев бряг – ваканционни апартаменти за наемане лятото на морето

Апарт хотел Елит 2 е хотелът, който си има всичко и задоволява масовия вкус. Той винаги ще ви предложи вариант за настаняване и свободни апартаменти за наемане. Всъщност това е мястото, където всеки може да се почувства добре. Мястото е подходящо за вашата семейна почивка или пък романтичен уикенд.  Хотелът е близо  до морето и до най – посещавания плаж Какао бийч.

На територията на комплекса са изградени  7  блока, в които има различни по вид и големина апартаменти, както и асансьори във всеки един от тях.

Апартаментите в комплекса са обзаведени със стил и със съвременен вкус, близък до домашния комфорт. Всеки апартамент, независимо от големината, има тераса с красива гледка към лазурния басейн на хотела или природата. Всички помещения са разположени по функционален начин, така че да са удобни за гостите.

Всяка стая има 2 или 3 легла, разтегателен диван в големите апартаменти и помощно легло в студията, хладилник, климатик.  Можете да се настаните  в студио за 2 или (2+1), в двустаен апартамен ( 2+2) или тристаен апартамент (4+2)

Апартаменти с басейн на разположение – Хотел Елит

Апарт хотелът разполага с 3 басейна –  един за възрастни и 2 за деца  с водна пързалка и водна гъба.

Професионално подготвения мениджърски екип  е на разположение на гостите и е готов винаги да ви помогне с мнение, съвет или адекватно решение на възникнал проблем.

Ако сте любители на нощния живот, можете да се насладите на караоке барове,  танци с жива музика и дискотеки. Всичко това се намира на няколко минути пеш от нас, защото ние сме точно до Какао бийч – морския полъх ви подсказва, че няма да вървите много до морето и шоколадовия плаж, но и затова често в летния сезон свободните места са ограничени.

За да сте спокойни и сигурни за Вашата почивка, позвънете на телефоните, предоставени на сайта и си направете веднага бърза резервация! Слънчев бряг е едно прекрасно място, на което  може да се почувствате отпочинали и положително заредени след прекараната отпуска.

Независимо дали ще посетите курорта по работа или за удоволствие Апарт хотел Елит 2 ще задоволи вашите нужди и ще направи престоят ви повече от прекрасен!

Автор:

Elite 2 Apart Hotel – Apartments Sunny Beach