Почивка в Дряново – Парк Хотел Дряново

1
98
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Парк Хотел Дряново е разположен в самия център на град Дряново и съчетава качествено обслужване и изключително уютна атмосфера.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 40 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка
Една закуска
Една вечеря по двустепенно меню
Руска баня със сауна и шоков басейн или Парна баня, еднократно /ден
Wi – Fi интернет
Паркинг

Хотелът разполага с 64 двойни стаи и 8 апартамента. Стаите и апартаментите са оборудвани със собствен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, телефон. Предлагат се рум-сървиз, пране и гладене, рент-а-кар, туристическа информация, копирни и факс услуги. Хотелът разполага с паркинг в непосредствена близост.

Ресторант: В ресторанта на хотела, разполагащ с 120 места, може да се насладите на богато разнообразие от национални и световни специалитети и отбрани напитки.

Конферентни зали: Парк Хотел Дряново” предлага перфектни условия за бизнес мероприятия. Разполага с конферентна зала с 100 места и заседателна зала с 50 места, технически оборудвани за пресконференции, фирмени събития и презентации.

Спа център – масажи – класически, частичен, рефлекторен, масаж на гръб с пчелен мед, релаксиращ масаж – цялостен. Терапии – пилинг на цяло тяло, винен пилинг на цяло тяло, винена маска, винена терапия, шоколадова терапия. Гостите на хотела могат да се насладят на благотворното въздействие на автентичната руска баня.