Лудогорец прегази Септември – SportVox

1
118
Добави коментар
sheri
sheri

Отборът на Лудогорец постигна изразителна победа с 6-0 над Септември на „Лудогорец Арена“ в мач от 26-ия кръг на Първа лига.

Домакините откриха резултата още в осмата минута, след като при изпълнение на коркер Драгош Григоре отклони топката с глава към малкия пеналт, а там Якуб Швиерчок засече за 1-0.

В 21-ата минута Светослав Дяков изведе Станислав Манолев с дълъг пас отдясно. Фланговият футболист свали с едно докосване към Швиерчок, който се хвърли и засече кълбото в мрежата – 2-0!

В средата на първата част Лудогорец получи дузпа след нарушение на Стоичков срещу Недялков. Григоре застана зад топката и с мощен удар доведе нещата до 3-0.

В 41-ата минута Вандерсон преодоля майсторски играч на гостите и подаде към Марселиньо, който пое топката и с премерен изстрел не остави шанс на стража Георгиев – 4-0.

В 55-ата минута Вандерсон получи подаване вляво на наказателното поле, след което последва остро центриране по земя и Марселиньо реализира от 2 метра за 5-0.

В 64-ата Лудогорец отбеляза нов гол. След добра атака Марселиньо шутира от десетина метра, но Георгиев изби. Кешерю обаче бе на правилното място и добави за 6-0.

След успеха шампионите остават начело в класирането с 62 точки, а Септември е 12-и с 21.