Ключар в Лозенец | Денонощен Ключар София – Автоключар

1
219
Добави коментар
Locksmiths
Locksmiths

Ключарски Услуги предлагаме на жителите в Лозенец от 1998 г. до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна ключарска помощ седем дни в седмицата през цялата година. Когато загубите ключ, или бравата блокира, имате нужда от незабавна помощ.

От отключване и монтаж на брави до програмиране на автоключове, ние правим всичко това денонощно.

Денонощните Ключарски услуги включват:

Отключване на жилище или автомобил
Изработка на ключ по същия код
Изработка на ключ с различен от стария код
Проучване за сигурността на дома, офиса или магазина
Индивидуални решения
Резервен ключ с транспондер – чип
Подмяна на заключването на апартамент, гараж, мазе, автомобил, магазин, офис
Дублиране на ключ
Замяна на износен ключ с нов
Основни и допълнителни брави с висока степен на сигурност ( KESO, Mul -T -Lock )
Монтаж на автомат за входна врата
Ключ по код
Ключове за мотоциклет, камион, автобус
Отключване, ремонт и реставрация на сейф – каса

Независимо дали имате нужда от ключар за монтаж, автоключар за отключване на кола или жилище, ние имаме подходящите професионалисти на разположение. Обадете се сега и повикайте ключар на място за да си спестите време и пари.

Ние не само сме бързи, но също и професионални ключари.

Ще сме щастливи да отговорим на въпросите Ви, всеки път когато имате нужда от ключар. С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор, свързан с ключарските услуги във Вшият район. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани автоключарски и ключарски услуги.

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, дали е ден или нощ, празник или делник, защото работното време на нашето денонощно ключарско ателие в София за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Възползвайте се от нашите услуги когато се налага, а не когато някой има време да ви обърне внимание. Също така в ателието се изработват и програмират всички видове чипове за входни врати и асансьори с контрол на достъпа. Може да смените изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, портални врати и бариери. Разполагаме с голям избор от заключващи механизми: секретни патрони, брави, катинари и над две хиляди артикула битови и автоключове.

Ние не сме “пето поколение ключари”, както повечето “специалисти”, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 г. до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки който има неотложна нужда от ключарска или автоключарска помощ в квартал Лозенец – София!