Автоключар – Автоключарски услуги

1
220
Добави коментар
Locksmiths
Locksmiths

Независимо дали става дума за обикновен резервен ключ или за изгубен ключ за Вашия автомобил, автоключар от Лъки Локсмит е в състояние не само да отвори колата без да я поврeжда, но и да направи ключ с транспондер или дистанционно управление за стартиране на автомобила.

Счупените ключове могат да се извадят и подменят, повредените ключалки и брави могат в повечето случаи да бъдат ремонтирани или заменени с нови. Всички служители на фирмата са обучени за най-съвременните заключващи системи в автомобилите и с продължаващо обучение са готови да помогнат във всяка ситуация.

Производителите на автомобили въведоха съвременни системи за сигурност още през 1995 год. за да предотвратят зачестилите кражби. Те са много сложни системи, които пазят Вашият автомобил от кражба и когато нямате ключове, единственият вариант, който производителя предлага е много скъп и трябва да чакате доста време докато бъдат поръчани нови ключове, ключалки и в някой случаи, компютър (ECU) и имобилайзер. Денонощен служител от нашата фирма може да програмира ключ с транспондер на изключително конкурентна цена за повечето леки и тежкотоварни превозни средства на пазара.

С развитието на новите автоключарски технологии, транспондерите започнаха да се използват и от производителите на камиони и тежкотоварни превозни средства. Ние можем не само да изработим нов ключ, но и да програмираме  транспондер в имобилайзера  на автомобила. Това спестява много време и доста пари, тъй като Вашият автомобил е извън пътя за кратко време (няколко часа), докато изработим и програмираме нов ключ с трансподер.

Какво трябва да знаете когато е изгубен ключ?

Подгответе актуална информация за автомобила
Уверете се че сте наясно коя година е произведен ( може да проверите  в малкия талон ако е наличен – дата на първа регистрация )
Когато се обадите, кажете каква е марката на автомобила и какъв е модела ( пример: Рено Лагуна )
Проверете със сигурност какво гориво използва Вашият автомобил ( бензин или дизел )
Ключалката на вратата работела ли е с оригиналния ключ?
Ключалката на запалването дали е със същия ключ или е различен?

След като ни предоставите информацията, ще получите отговор, още по телефона, за цената на посещение до адреса където се намира автомобила, цена за изработка на нов ключ с чип или дистанционно управление за отваряне на вратите и време за изпълнение на поръчката.

Посещение на място до 30 минути, гарантирано 24 часа, без почивен ден!