Магията „Меси“: Да им вкараш 3 гола, а те да те аплодират (ВИДЕО)

1
88
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Лионел Меси записа своя 51-ви хеттрик! Този път той успя 3 пъти да прати топката във вратата на „Бетис“ в среща от 28-ия кръг на Примера дивисион. Аржентинецът се разписа при 28-ата победа на „Барселона“ в първенството този сезон, но това не е новина!

На фона на извънземното представяне на Меси на терена, поредна победа на каталунците (Луис Суарес добави още 1 гол в мача срещу „Бетис“ за крайното 4:1) не вълнува особено. Само че феновете на съперника не останаха безучастни към футболния гений на аржентинеца. И вместо очаквано да освиркат звездата на гостите, те го аплодираха бурно.

Част от привържениците на „Бетис“ станаха на крака след последния третия му гол и дори скандираха името на Меси. Кратък клип от тази атмосфера се появи в социалните мрежи.

Самият футболист беше развълнуван след поредното постижение в кариерата си и не пропусна да благодари за показаното уважение от страна на феновете на домакините.

„Такова нещо не ми се беше случвало. Тук винаги се отнасят много добре с нас, въпреки че сме съперници“, заяви той след края на мача.