Спечелете ваучери за часовници, гривни и дамски чанти от бонбони Raffaello

2
221
Добави коментар
pgp

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, във всички търговски обекти на верига магазини Фантастико в България.

Участващите продукти са: Raffaello 150 г („Промоционален продукт“), закупен в рамките на посочения в раздел 3 по-горе Промоционален период от верига магазини Фантастико.

Всеки, над 18 годишна възраст, закупил поне един Промоционален продукт от верига магазини Фантастико на територията на България, в рамките на Промоционалния период може да участва в томбола и да спечели една от три вида награди, като регистрира номера на касова си бележка.

Независимо от броя на регистрираните касови бележки, един участник може да спечели само една награда. В случай, че участникът е спечелил повече от една награда, той/тя има право да избере една от спечелените награди. За да осъществи валидно участие в Промоцията, участникът трябва да влезе на уеб страницата на Промоцията www.raffaellopromo.bg („Сайтът“) и да следва стъпките, описани по-долу. Участието в Промоцията на Сайта е позволено само за покупки, направени на територията на България, от верига магазини „Фантастико“.