Радеви на премиерата на първия филм на Камен Донев (СНИМКИ)

1
144
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава се оказаха сред зрителите на премиерата на авторския филм на Камен Донев „Уют“.

Актьорът лично посрещна президентската двойка, както и някои от актьорите, участващи в лентата, сред които Николай Сотиров, Стефка Янорова, Бойка Велкова и други, а също и директора на Театър „Българска армия“ Мирослав Пашов.

За поканените журналисти, пишещи за кино и отразяващи премиерата, се оказа че място в залата няма и те трябваше да си закупят билети за втора прожекция в друга зала, пишат от Bulphoto.

Комедията „Уют“ е първият филм на Камен Донев, човекът, който пълни без проблем „Арена Армеец“ и Зала 1 на НДК с театралните си постановки.

Във филма се разказва за две приятелски семейства, чиито взаимоотношения се развалят, след като едното печели големия джакпот от тотото.

Продукцията е заснета без финансова помощ от държавата в продължение на близо две години, а Донев работи и върху сценария на лентата, заедно с приятеля си Борис Радев.

В каста на филма ще видим и други добре познати имена – Захари Бахаров, Ани Пападополу, Албена Колева, Вальо Танев и др.