Спечелете електронни четци, релаксиращи столове и слушалки от Fuzetea Follow

Спечелете електронни четци, релаксиращи столове и слушалки от Fuzetea

“Кампанията” се провежда на територията на Република България и се разделя на два периода в зависимост от наградите:

· Големи награди (релаксиращ стол и електронен четец) - в периода 18 март  2019 г. – 18 април 2019 г. включително;

· Малки моментни награди – от 18 Март 2019 г. до изчерпване на скреч картите в търговските обекти.

След приключване на „Кампанията”, Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че „Кампанията“ все още продължава. „Кампанията“ се организира и провежда на територията на Република България според правилата на този правилник, като наградите се доставят само на територията на Република България.

1) Кампания в търговската мрежа с моментни награди - Taзи част от кампанията е валидна само при наличието на скреч карти и награди в магазинната мрежа и е обвързана с покупка на 2 броя от 1.5 л. от следните продукти Fuzetea: Студен чай Fuzetea манго и лайка 1.5 л., Студен чай Fuzetea лимон и лимонена трева 1.5 л., Студен чай Fuzetea праскова и хибискус 1.5 л., Студен чай Fuzetea манго и ананас 1.5 л., Студен чай Fuzetea горски плодове 1.5 л..

2) Национална кампания с големи награди на томболен принцип – Тази част от кампанията е обвързана с покупка на 2 броя от 1.5 л. от следните продукти Fuzetea: Студен чай Fuzetea манго и лайка 1.5 л., Студен чай Fuzetea лимон и лимонена трева 1.5 л., Студен чай Fuzetea праскова и хибискус 1.5 л., Студен чай Fuzetea манго и ананас 1.5 л., Студен чай Fuzetea горски плодове 1.5 л.и регистрацията на кода, изписан на скреч картата чрез безплатен СМС на кратък номер 10 800.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност