Холандия: Студенти по психология научават Фалун Гонг в Белгия

1
175
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

Minghui.org

Четиридесет и осем студенти по психология от Университета Лайден в Холандия научиха упражненията на Фалун Гонг по време на екскурзия в Льовен, която учебната асоциация на студентите по психология организира всяка година.

Един от организаторите на екскурзията се свърза с координатора на мястото за правене на упражнения на Фалун Гонг в Льовен през декември миналата година. Г-жа Зандвилет заяви, че всичките девет души от трите класа в отдела, които са организирали екскурзията, са пожелали да научат Фалун Гонг.

Студенти по психология от Университета Лайден учат Фалун Гонг
Г-жа Зандливет е видяла мероприятия на Фалун Гонг практикуващи в Австрия и е научила, че Фалун Гонг е жестоко преследван в Китай от Китайската комунистическа партия, която също така убива Фалун Гонг практикуващи органите им.
След като изучаваха упражненията на Фалун Гонг в продължение на два часа, студентите радостно споделиха какво са изпитали. Джъстин, един от организаторите, развълнувано каза: „Бяхме махмурлии от изпития снощи алкохол. Но сега всички се чувстваме по-добре.”
Лонеке изучаваше внимателно упражненията. „Усещам, че практиката е мирна и приятна – каза тя. – Въпреки че съм участвала в няколко събития с медитация преди, успях да концентрирам съзнанието си най-добре на това мероприятие днес.”
Студентите разказаха на местните практикуващи, че са имали чудесно преживяване, научавайки Фалун Гонг и са се насладили на своя уикенд в Лювен. Местни практикуващи дадоха на всеки студент по един оригами лотос и разделител за книга с уебсайт, на който можеха да научат повече за Фалун Гонг.
Линк към оригиналната статия: http://en.minghui.org

Можете да разпечатвате и разпространявате всички статии публикувани на „Clearharmony” и тяхното съдържание, но Ви молим да цитирате източника.