Масажор за лице 5 в 1

5
301
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

Масажор за лице с пет приставки и въртяща се глава на 360° и две скорости на работа:

Основната четка отстранява черните точки и мъртвия слой кожа, почиства порите и вашата млада и красива кожа излиза на показ.

При продължително използване намалява бръчките с 30%. Нежна приставка за почистване на околоочният контур, почиства и масажира нежната кожа без да я наранява.

Приставката с четири въртящи се масажни сфери, подобряват кръвообращението и дават нов живот на вашата кожа, при комбинация с любимата ви козметика, вие винаги ще бъдете красиви и привлекателни благодарение на този НОВ прекрасен уред. И всичко това ще можете да постигнете сами у дома без излишни разходи за козметични процедури.

С приставка за нанасяне на фон дьо тен, Вашият грим винаги и навсякъде ще бъде равномерно нанесен и перфектен.

Неприятната мъртва кажа в областта на лактите, вече няма да е проблем за вас, защото този фантастичен уред има и приставка за премахване на грубата наслоена кожа на лактите и стъпалата.

Тайната на красотата е в красивата кожа, а кожата ви е красива, бързо и лесно с този НОВ уред създаден специално за вас!

Работи с 2 бр. АА батерии(не са включени в комплекта). Уредът е сертифициран, клинично тестван и няма нищо общо с имитиращите го продукти на пазара!