онлайн магазин като този тук

1
193
Добави коментар

Описание

За 400 лв. получавате онлайн магазин, който е лично ваш. Не сте зависими от фирма, която ще ви иска отново и отново пари за поддръжка на магазина. Не сте ограничени като брой продукти, дизайни и т.н. Получавате магазин в интернет на платформа, по която работят програмисти от целият свят на доброволни начала, макар вече да се въртят милиони около тази сложна компютърна програма. Можете бързо, лесно да добавяте нови екстри във вашият онлайн магазин сами или с помощта на стотици българи или чужденци, имащи опит с тази програма. Това е продукт с отворен код, не сте зависи от никакви фирми, няма да плащате нищо, ако не желаете – почти всичко ще е на български език. Няма как да имате по-добър онлайн магазин на такава цена.

Можете да опитате дори сами да си го направите, а аз само да ви помогна, където се затруднявате. Това ще ви струва по 50 лв. на консултация, като обучението ми към вас може да е за 150 лв. Ако сте с малко средства, за 50 лв. ще ви инсталирам и за още 50 лв. ще ви обуча как да развивате онлайн магазина ви.

В тези 400 лв. може при някои клиенти да имам и разходи за платени програми към него, но вие няма да заплащате за това. Ако сте мащабна фирма тогава може да се потрудим повече по вашият магазин, ще излее повече от 400 лв., но ще имате всякакви улесняващи ви екстри или впечатляващи вашите клиенти украшения и удобства. Тогава цената вече може да не е 400 лв., а 1-2-3-4 000 лв. зависимост колко време и колко хора работим по Вашият онлайн магазин. При всички положения това е най-доброто решение за онлайн магазин според мен и мнозина други специалисти.

Качването на продукти не влиза в тази цена, за качването на продукти можем да се договорим допълнително, а ако желаете, лесно и най-бързо (сравнение с другите онлайн магазини) можете да качвате нови продукти в този онлайн магазин.