Да следваме стила на звездите: Виктория Бекъм в костюм

1
122
Добави коментар
svetla58
svetla58

Виктория Бекъм – не ни се иска да говорим в клишета, затова няма да кажем, че тя е Модна икона. 
Ще кажем, че е олицетворение на истинската, непастьоризирана, концентрирана елегантност, женственост, деликатност и изисканост. Не само защото е дизайнер, я окичихме с теологичната титла за мода.

Тя умее да говори с дрехите, да ги кара те сами да си комуникират по най-хармоничния начин. За да бъдеш светило в модната индустрия не е важно просто да носиш „модерни” дрехи и да следваш актуалните тенденции. По-важното е чрез тях да можеш да изразяваш себе си.

Да умееш да съчетаваш правилните за твоето тяло дрехи, да имаш качествата чрез тоалетите да подчертаваш придобивките си и да скриваш онова, което не харесваш. А тя владее всички тези стихии и под неин контрол те сътворяват чудеса на подиума и по улиците.

Логично е продължението нататък. В рубриката ни „Да следваме стила на звездите” нямаше как да не си „откраднем” един от най-впечатляващите аутфити на спайската, а именно костюмът.

По принцип самата идея за тоалет от две еднакви части вече е някак поостаряла и масово се предпочита еклектиката – комбинацията на две, три или повече части, различни една от друга. Синхронизацията трепти в гамата на цветовата комбинираност.

Виктория обаче пробва от всичко. И всичко й стои чудесно. Дизайнерката има една малка тайна в носенето на костюмите и тя се крие в крачолите на панталоните й. Вгледайте се внимателно в снимките, които подбрахме за вас и вижте модела на панталона – широк крачол с ръб.

 Тайната на панталона е в това, че удължава краката и заявявайки го, дизайнерката не пропуска възможност да ни го покаже нагледно. Проектирани в класическа форма, висока талия, с разкроен подгъв и андрогинното си звучене, този чифт панталони е подходящ за всички женски форми.

Не че онези цигароподобните не й отиват. Даже напротив. Но кое не стои добре на тази жена?

Подобно на случая с Мерили Монро, когато я облякоха в чувал, за да покажат, че красотата и сексапилът й не идват от дрехите. В настоящия случай важи същото – сложете на Виктория чувал и вижте как ще пристегне талията, ще го изреже тук-там и ето един фантастичен аутфит.

Всъщност можете ли да си представите, че Виктория Бекъм някога би изглеждала зле?

 

Редактор: Марина Делева

Тагове
Виктория Бакъм, дамски костюм, елегантност, изисканост, изтънченост, костюм, мода, Моден свят, модни новини, модни тенденции, сако и панталон