Малена – магазин за бельо Триумф Triumph Дорийн Doreen сутиен 90c 90с 110c 110с Doreen сутиен мека чашка

2
484
Добави коментар

С модела си Doreen немският производител Triumph ( Триумф ) успява в създаването на перфектния сутиен мека чашка без банели, който наистина удовлетворява нуждите на различни жени. Именно затова Doreen (Дорин) е постоянно в класациите за най-продаван сутиен в много държави по света. Изработен първоначално през 1966г., дизайнът и функционалността на сутиена са постоянно подобрявани и усъвършенствани. Този сутиен, който осигурява перфектна поддръжка дори за жени с много голям бюст, остава класика, на която се доверяват жени по целия свят.

сутиен с меки чашки и широки регулируеми презрамки, които оформят красиво деколтето перфектна поддръжка чрез оптимална конструкция на модела идеално подхожда на дами с голям бюст моделът на снимките носи размер 75D от този сутиен на вътрешния етикет на размер 110C е изписано, че е произведен в Тайланд (made in Thailand)

Състав на размер 90C: 85% полиамид, 15% еластан; Състав на размер 110C: 80% полиамид, 13% еластан, 7% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 40 ºC ( при пране на пералня препоръчваме пране на програма за синтетика или деликатно пране без центрофуга или с максимални 300 – 400 оборота ); не използвайте продукти, съдържащи белина ( хлор ); да не се използва центрофугиране; да не се глади с ютия; без химическо чистене.