Стъклоповдигач за всички модели на марката BMW – онлайн магазин

1
187
Добави коментар
autopower
autopower

Мнения, коментари и отзиви – Google+

ул. Тодорини кукли № 4, гр. София

Любезни, бързи и с желание да свършат работата. Много доволен.
повече

Любезни, бързи и с желание да свършат работата. Много доволен.
повече

Приемливи цени- коректно обслужване.
повече

Отново бързо и лесно пазаруване! Поздрави!
повече

Заявките стават лесно
повече

Поръчах си част за автомобила през сайта и останах изключително учуден че 10мин.след като финализирах поръчката ми се обадиха от магазина да потвърдим това ли е частта която ми е необходима и да ме уведомят че я пускат на момента с куриер и в рамките на следващият де частта ще ми бъде доставена.Така и се получи,на следващият ден ми беше доставена.Изключително съм доволен и препоръчвам на всеки който се нуждае спешно от части за автомобила си да си поръча от AutoPower.bg

повече

Няколко пъти поръчвам разни неща за семейните автомобили. Много са ми удобни, понеже са близо до работата ми и минавам да си взема поръчките директно от офиса им, когато ми е удобно на мен, без да се занимавам с куриери и доставки. Досега не съм имал никакви проблеми – всичко е точно. Дано и така да си остане. ПРЕПОРЪЧВАМ!
повече

Богата информация на авточастите и пестене на ценно време за което Благодаря
повече

Търсачката на сайта иска доработка или по внимателно въвеждане на описанието на артикулите. Пример: 20 мин търся ламподържател за стоп, а на „ламподържател, ламподържач, фасунка, фасонка, фасунга или легло за стоп“ не излиза. Иначе магазина е надежден. Коректни са.
повече

много добра комуникация, няма сгрешена част, каталога е добър
повече

Отлично обслужване!
повече