Спечелете кухненски робот, уикенд в Банаско, нутрибулет, тостер, ютия

1
148
Добави коментар
pgp

Добре дошли в Потребителския избор в проучването на Superbrands

Superbrands е новаторска инициатива за определяне и отличаване на водещите марки по света. В основата й е независимо и доброволно жури от експерти – Борд на Superbrands, който се състои от видни професионалисти и личности, притежаващи необходимата квалификация да преценят коя марка заслужава отличието Superbrand. Част от процеса на подбор е провеждането на национално гласуване на потребителите. Това дава възможност общественото мнение, включително и Вашето, да се разгледа успоредно с експертното.

Като участвате в гласуването на потребителите, Вие имате възможност не само да споделите кои марки според Вас се представят добре и дават резултати, но и да спечелите страхотни награди, сред които:

    Уикенд за двама в петзвездния „Кемпински Гранд Арена Банско“     Нутрибулет RX, предоставен от „Студио Модерна България“     Кухненски робот Bosch MCM3501M, предоставен от Търговска верига ЗОРА     Електрическа кана Bosch TWK7808, предоставен от Търговска верига ЗОРА     Тостер Bosch TAT6A913, предоставен от Търговска верига ЗОРА     Ютия Philips GC320/55, предоставен от Търговска верига ЗОРА